Ohita navigaatio

Koronavirukseen varautumisen ohjeita17.3.2020 13:20

(englanniksi/in English - arabiaksi/Arabic)

Asukkaiden ja henkilökunnan terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Haluammekin omalla toiminnallamme ehkäistä influenssan ja koronaviruksen leviämisen. Suomessa vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi olemme tehneet seuraavia päätöksiä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Kaikki VTS:n järjestämät tilaisuudet perutaan toistaiseksi.

Palvelukeskuksen aukioloajat
Toimistomme on suljettu 16.-27.3. Useat asumiseen liittyvät asiat voi hoitaa sähköisten palveluiden kautta www.vts.fi/asukkaalle. Tavoitat meidät myös sähköpostilla palvelukeskus@vts.fi ja soittamalla puh. 0201 277 277 (ma-to 9-15, pe 9-13). Asiakaspalvelupisteessä palvellaan em. ajanjaksona vain sellaisia asiakkaita, joiden kanssa on erikseen sovittu tapaaminen (vuokrasopimuksen allekirjoittajat tms.).

Talojen yhteiset tilat
Kerhotilojen käyttöä tulee välttää. Kaikki VTS-kotien kuntosalit ovat toistaiseksi kiinni ja lapsiparkki-toiminta tauolla. Pesutuvat ovat käytössä, mutta huomioithan hyvän hygienian ja, että tiloissa ei ole montaa henkilöä samanaikaisesti. Mikäli koet flunssan oireita ethän käytä yhteisiä tiloja.

Saunavuorot ja yleisten tilojen siivous
Kaikki saunavuorot perutaan toistaiseksi. Saunamaksut on 1.4.2020 toistaiseksi poistettu vuokrasta, joten saunamaksun osuuden 15e/kk voi vähentää vuokranmaksusta. Saunamaksujen käyttöönotosta ilmoitetaan erikseen kun ne otetaan uudelleen käyttöön. Mikäli maksat kuitenkin saunamaksun vuokrasi yhteydessä jää maksu sinulle ennakoksi ja voit sen hyödyntää tulevissa vuokranmaksuissa.

Saunatilojen siivoukseen kulunut aika käytetään porrashuoneiden siivoukseen. Kaiteiden pyyhintää ja muiden kosketuspintojen siivousta tehostetaan (etenkin kaiteiden käsijohteet, hissit ja ulko-ovien kahvat yms.)

Huoltotyöt ja asuntokäynnit
Menemme asuttuihin asuntoihin tällä hetkellä vain välttämättömissä vikakorjaus tai vahinkotapauksissa. Tämä koskee myös VTS-kotien palveluntuottajia ja muita yhteistyökumppaneita. Välttämättömät vikailmoitukset, -korjaukset ja vahingot tehdään tarvittaessa asianmukaisissa suojavarusteissa (kertakäyttöhansikkaat ja -kenkäsuojat sekä hengityssuojain). Ennen asuntoon menemistä asiasta sovitaan asukkaan kanssa ja varmistetaan asukkaan terveydentila (mahdolliset flunssaoireet).


Tietoa koronaviruksesta -puhelinneuvonnan numero on 0295 535 535, lisätietoja löydät myös THL:n kotisivuilta www.thl.fi/korona

Näillä varotoimenpiteillä pyrimme osaltamme ehkäisemään viruksen leviämisen. Pahoittelemme suuresti tämän aiheuttamaa harmia ja kiitämme ymmärryksestänne tässä poikkeustilanteessa.

Yhteistyöterveisin
VTS-kodit

Takaisin