Ohita navigaatio

Hyödynnä asukasetupisteesi, katso monipuoliset vaihtoehdot13.1.2021 08:33

Ota pisteet kotiin!

Pisteet kotiin asukasetupisteitä voi hyödyntää monipuolisesti oman kodin kunnostukseen, sisustukseen ja palveluihin. Piristyisikö olohuoneen ilme maalatulla tehosteseinällä tai persoonallisella tapetilla? Haluaisitko asennuttaa sälekaihtimet, parvekelasituksen aurinkoverhot tai keittiön kaapistoihin uudet ovet? Jos koti kaipaa näin talvipimeällä lisää valoa voit tilata ledvalaisimet asennuspalveluineen. Tai haluaisitko, että joku pesisi ikkunat puolestasi? Pisteitä voi nyt käyttää myös ammattilaisen tekemään kotisiivoukseen!

Tarkista oma pistetilanteesi täällä.

Pisteet kotiin -lehdestä löydät ideoita ja asukkaidemme tarinoita pisteiden käyttämisestä. Lehteen 3/2020 kokosimme myös kattavan taulukon eri vaihtoehdoista.

Pisteet kotiin

Pisteet kotiin -asukasetupisteitä kertyy kaikille asukkaillemme mm. asumiskuukausista, vuokranmaksusta ajallaan, erilaisista asukastoiminnan luottamustehtävistä sekä voimassa olevasta kotivakuutuksesta, jonka vakuutusnumero on ilmoitettu palvelukeskukseemme (palvelukeskus@vts.fi). Uudet asukkaat on liitetty Pisteet kotiin -asukasjärjestelmään vuokrasopimuksen allekirjoittamisella 1.5.2011 lähtien ellei asukas ole tätä erikseen kieltänyt. Mikäli et vielä kerää pisteitä olethan meihin yhteydessä niin voimme liittää sinut järjestelmään! Pisteet kertyvät liittymispäivästä alkaen täysiltä asumiskuukausilta.

Lisätietoja löydät täältä.

Pisteremontteihin ja asennuksiin liittyvissä asioissa olethan yhteydessä palveluisännöitsijöihimme palveluisannoitsijat@vts.fi.

Yleiset pistetiedustelut: palvelukeskus@vts.fi

VTS Pisteet kotiin - pienennetty

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy