Ohita navigaatio

Upeaksi remontoituja koteja Hervannassa, Arkkitehdinkatu 4 asuntohaku alkanut!1.9.2021 07:33

Arkkitehdinkatu 4 - pienennetty

Etsitkö uutta kotia? Tutustu Arkkitehdinkatu 4:n huoneistotyyppeihin ja vuokratietoihin täällä. Hae juuri sinulle sopivaa kotia täyttämällä asuntohakemus. Muuttopuuhiin päästään tammikuussa 2022.

Arkkitehdinkatu 4.jpg - pienennetty

Upeita koteja Hervannan parhaalla paikalla

Taloon valmistuu yhteensä 60 viihtyisää kotia. Huoneistotyyppejä löytyy mukavan kokoisista yksiöistä aina isompiin kolmen huoneen asuntoihin. Tutustu taloesitteeseen tästä (aukeaa pdf-muodossa).

Arkkitehdinkatu 4 33m2.jpgArkkitehdinkatu 4 40m2.jpg

Arkkitehdinkatu 4 44,5m2.jpgArkkitehdinkatu 4 64,5m2.jpg

Arkkitehdinkadulla nautit asuntojen avarista pohjaratkaisuista ja perusparannuksessa täysin uusituista pinnoista. Asuinhuoneiden lattioihin on valittu jalan alla mukavalta tuntuva vinyylilankku. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja niissä on mukavuutta lisäävä lattialämmitys. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet ja parvekkeet on lasitettu. Modernista keittiöstä löytyy keraaminen liesitaso ja astianpesukone, joka kruunaa keittiön ja helpottaa arjen pyörittämistä. Vaaleasävyisten materiaalien ansiosta koti on helppo sisustaa oman näköiseksi.

Tässä talossa tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa sekä parvekkeilla/terasseilla. Tupakointi on sallittu vain siihen osoitetulla paikalla kiinteistön piha-alueella.

Arkkitehdinkatu 4

Arkkitehdinkatu 4

Arkkitehdinkatu 4

Arkkitehdinkatu 4

Uuden kodin lisäksi saat paljon muitakin etuja

Viihtyisä ja omannäköinen vuokrakoti on ihana juttu, mutta vielä ihanampaa on, kun kodin lisäksi voi nauttia myös huikeista lisäpalveluista. Meillä asuessasi sinun ei tarvitse kantaa huolta nettiliittymistä tai kertyvistä pyykkivuorista, sillä vuokraan sisältyy tehokas netti ja talon pesulassa pyykit pyöräyttää nopeasti puhtaaksi. Viereiseen taloon syksyllä 2022 valmistuva maksuton korttelikuntosali tekee aktiivisesta arjesta helppoa.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita kaikkiin VTS-koteihin. Tutustu monipuolisiin asukasetuihimme täällä.

Arkkitehdinkatu 4

Palvelut, luonto ja ratikka - näitä on Hervanta

Monipuolinen Hervannan kaupunginosa on kuin oma pieni kaupunki, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Alueelta löytyvät päiväkodit ja koulut aina ala-asteesta yliopistoon asti. Ostoskeskus, kirjasto, uimahalli, ravintolat sekä urheilukentät ja leikkipuistot tarjoavat viihdettä ja tekemistä vapaa-aikaan kaikenikäisille.

Arkkitehdinkatu 4 sijaitsee Etelä-Hervannan rauhallisella ja vehreällä alueella eli lenkkipolut alkavat lähes omalta kotiovelta. Lähin ratikkapysäkki löytyy melkein talon kulmalta, joten julkisten liikennevälineiden käyttö on helppoa.

Arkkitehdinkatu 4

Löydä juuri sinulle sopiva koti

Tutustu huoneistotyyppeihin ja vuokratietoihin täällä. Talon esitteen löydät tästä (aukeaa pdf-tiedostona). Hae juuri sinulle sopivaa kotia täyttämällä asuntohakemus. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella. Asuntotarjousten lähetys aloitetaan viikolla 40.


Tutustu malliasuntoon 2h+kt+kph+las.p 40m² alla olevan virtuaalikierroksen avulla

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy