Ohita navigaatio

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kehitysmyönteistä rakennuttajainsinööriä9.11.2021 13:46

Asukastoiminta - pienennetty

Päätehtäväsi on VTS-kotien nimettyjen uudis- ja peruskorjaushankkeiden johtaminen kokonaisvaltaisesti hankesuunnittelusta takuuajan päättymiseen saakka yhdessä ammattitaitoisen ja innostuneen tiimin kanssa. Vastaat hankkeiden toteutuksesta VTS-kotien tavoitteiden mukaisesti asiakasnäkökulma huomioiden. Arvioit myös hankkeiden taloudellisia vaikutuksia ja kannattavuutta mm. investointilaskelmien kautta. Tehtäviisi kuuluu tärkeänä osana erilaiset rakennuttamiseen ja myös kiinteistönpitoon liittyvät kehitystehtävät ja sidosryhmäyhteistyö.

Edellytämme sinulta rakennusinsinöörin tai DI:n koulutusta sekä kokemusta työmaan johtotehtävistä ja/tai rakennuttajatehtävistä. Kokemus ARA-hankkeista ja myös RAP/RAPS-pätevyys katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä.

Hae mukaan innostuneeseen ja kehittyvään työtiimiimme, vaikka et tuntisi itseäsi vielä valmiiksi rakennuttajaksi, sillä saat tueksesi koko rakennuttajaryhmämme rautaisen kokemuksen. Lähivuosien investointisuunnitelmamme ovat mittavat, joten sinua odottavat monipuoliset hankekokonaisuudet niin uudis- kuin korjausrakentamisessa.

Odotamme, että hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja viet asioita eteenpäin määrätietoisella otteella. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja toimit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa. Tässä monipuolisessa roolissa pääset haastavien työtehtävien pariin ja saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi pitkäjänteisesti. Työsuhteesi taustalle saat kattavat edut, ja VTS-kotien laaja asiantuntijajoukko toivottaa sinut tervetulleeksi osaavaan työyhteisöönsä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si 24.11.2021 mennessä sähköpostitse jaakko.lehtinen@vts.fi ja jaana.ojares@vts.fi.

Lisätietoja tehtävistä antavat rakennuttajapäällikkö Jaakko Lehtinen, puh. 040 523 1434 to 18.11. klo 9-10 ja ma 22.11. klo 13-15 tai kiinteistöjohtaja Jaana Ojares, puh. 040 507 6767 ke 17.11. klo 9-11 ja pe 19.11. klo 9-11.

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy