Ohita navigaatio

Koronatiedote 21.1.202221.1.2022 12:13

OHJEITA JA TIETOA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSISTA

Asukkaiden ja henkilökunnan terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Toimimalla yhdessä ehkäisemme koronaviruksen leviämistä. Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme!

PALVELUKESKUKSEN AUKIOLOAJAT

Useat asumiseen liittyvät asiat hoituvat helposti sähköisten palveluidemme kautta www.vts.fi/asukkaalle. Tavoitat meidät myös sähköpostilla palvelukeskus@vts.fi tai soittamalla puh. 0201 277 277 (ma-to 9-15, pe 9-13). Asioithan toimistolla vain sellaisissa asioissa, joita ei voi hoitaa sähköisten palveluiden kautta tai puhelimitse. Noudatamme aina ajantasaisia viranomaisrajoituksia tiloihin otettavien asiakasmäärien osalta ja tilanteen vaatiessa käyntipalvelut voidaan joutua sulkemaan kokonaan, joten tarkistathan aukiolon etukäteen osoitteesta www.vts.fi

TALOJEN YHTEISET TILAT

Huomioithan hyvän hygienian käyttäessäsi yhteisiä tiloja. Mikäli koet flunssan oireita, ethän käytä yhteisiä tiloja. Kiitämme ymmärryksestä tässä poikkeustilanteessa.

  • Henkilökohtaiset saunavuorot ovat käytössä
  • Korttelikuntosalit ovat avoinna.Ethän mene salille, jos olet sairaana tai kuntosalilla on jo useampi kävijä
  • Lenkkisaunat ovat toistaiseksi viranomaisohjeistuksen vuoksi pois käytöstä
  • Talopesulat ovat käytössä, mutta tilassa ei tule olla montaa henkilöä samanaikaisesti.
  • Asukastiloissa ja korttelikuntosaleilla on käyttäjien aina noudatettava voimassa olevia viranomaisohjeistuksia, eli huomioidaan sallitut osallistujamäärät, turvavälit ja kasvomaskien käyttö.
  • Asuntokäynnit ja korjaustyöt kiinteistöissä tehdään asianmukaisissa suojavarusteissa.

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy