Ohita navigaatio

Arkkitehdinkatu 6 asuntojen haku on käynnissä13.6.2022 09:12

Moderneja ja viihtyisiä vuokrakoteja Hervannassa

Arkkitehdinkatu 6 käy läpi suuren muutoksen perusparannuksen yhteydessä. Tekniikan lisäksi uusitaan asuntojen kaikki pinnat täysin uutta vastaaviksi. Asuinhuoneiden lattioihin on valittu jalan alla mukavalta tuntuva vinyylilankku. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja niissä on mukavuutta lisäävä lattialämmitys. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet ja parvekkeet on lasitettu. Modernista keittiöstä löytyy keraaminen liesitaso ja astianpesukone, joka kruunaa keittiön ja helpottaa arjen pyörittämistä. Vaaleasävyisten materiaalien ansiosta koti on helppo sisustaa oman näköiseksi.

Arkkitehdinkadun perusparannus valmistuu syyskuussa 2022 muuttovalmiiksi!

MALLIKUVA 1H + KT 38 m² oh.jpg - pienennetty

MALLIKUVA 1H + KT 38 m² keittiöstä.jpg - pienennetty

MALLIKUVA 4H + K 79 m² OH.jpg

MALLIKUVA 4H + K 79 m².jpg - pienennetty

Taloon valmistuu yhteensä 66 viihtyisää kotia. Huoneistotyyppejä löytyy mukavan kokoisista yksiöistä aina isompiin neljän huoneen asuntoihin. Tutustu Arkkitehdinkatu 6:n huoneistopohjiin ja vuokratietoihin täällä. Taloesite aukeaa tästä (pdf-muodossa). Asuntohakemuksen voit täyttää tämän linkin kautta.

Markkinointiin 2h+kt 40m² ja 4h+k 79m² ARK6.jpg

Hae juuri sinulle sopivaa kotia

Monipuolinen Hervannan kaupunginosa on kuin oma pieni kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotain. Palveluiden tai aktiviteettien perässä Hervannasta ei tarvitse lähteä mihinkään, mutta jos Tampereen keskustan hulina houkuttaa, pääsee kaupungin sykkeeseen nopeasti ratikalla.

Arkk6-ilmakuva_korttelista2.jpg - pienennetty

Katso alueen esittelyvideo täältä

Arkkitehdinkatu 6:n asukaspihalla on leikkivälineitä ja tilaa vapaa-ajan viettoon. Talon yhteisissä tiloissa sijaitsee korttelikuntosali ja uusitut saunaosastot. Viereisessä talossa sijaitseva moderni korttelipesula on mös käytössäsi. Arkkitehdinkatu 6 sijaitsee Etelä-Hervannan rauhallisella ja vehreällä alueella, joten lenkkipolutkin alkavat miltei kotiovelta.

Arkkitehdinkatu 6 sisäpiha.png

Tutustu malliasuntoon 4h+k+kph+ eril.wc +las.p 79m² alla olevan virtuaalikierroksen avulla. Kiinnostuitko? Hae juuri sinulle sopivaa kotia tästä

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy