Ohita navigaatio

Kuusikorvenkatu 3 asuntojen haku alkaa4.5.2022 08:24

Moderneja ja viihtyisiä vuokrakoteja Lamminpäässä

Kuusikorvenkatu 3 sijaitsee Lamminpään kaupunginosassa länsi-Tampereella. Kohteessa on 5 rivitaloa ja kaikki 30 asuntoa käyvät läpi suuren muutoksen perusparannuksen yhteydessä. Tekniikan lisäksi uusitaan asuntojen kaikki pinnat täysin uutta vastaaviksi. Asuinhuoneiden lattioihin on valittu jalan alla mukavalta tuntuva vinyylilankku. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja niissä on mukavuutta lisäävä lattialämmitys. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet. Modernista keittiöstä löytyy keraaminen liesi, liesikupu ja astianpesukone, joka kruunaa keittiön ja helpottaa arjen pyörittämistä. Vaaleasävyisten materiaalien ansiosta koti on helppo sisustaa oman näköiseksi.

Kuusikorvenkadun perusparannus valmistuu syyskuun 2022 lopulla muuttovalmiiksi!

Kuusikorvenkatu, mallikuva keittiö 4h+kt.jpg

Kuusikorvenkatu 3, mallikuva OH.jpg

Kuusikorvenkatu, mallikuva MH .jpg

Kuusikorvenkatu, mallikuva KH.jpg

Taloon valmistuu yhteensä 30 viihtyisää kotia. Huoneistotyyppejä löytyy mukavan kokoisista kaksioista aina isompiin neljän huoneen asuntoihin. Tutustu Kuusikorvenkatu 3:n huoneistopohjiin ja vuokratietoihin tästä. Taloesite aukeaa tästä (pdf-muodossa). Asuntohakemuksen voit täyttää tämän linkin kautta.

Asuntopohjat, Kuusikorvenkatu 3 (1).jpg

Hae juuri sinulle sopivaa kotia!

Lamminpää on ihanteellinen asuinympäristö luonnossa liikkuvalle. Seudulla on vehreät ulkoilumaastot, ja Tohloppi-järven rannoilta löyty uimapaikkoja ja upea lenkkipolku. Talvella järvellä on suosittu retkiluistelurata, ja kesäisin voi supata tai viilettää kaapeliradalla. Alueella on toimivat julkiset yhteydet sekä Lielahden että Tesoman kattaviin palveluihin. Molemmissa on hyvät ja monipuoliset palvelut, kuten kaupat, terveysasemat, apteekit, kirjastot sekä lukuisat liikunta- ja ruokapaikat. Lielahdesta löydät lisäksi isot hypermarketit. Koulut ja päiväkodit sijatsevat myös lähellä.

vts-kodit-Kuusikorvenkatu3-kartta-web.jpg

Kuusikorvenkatu 3:n oleskelupihalla sijaitsee lasten leikkialueet, pöytäryhmät sekä penkkejä, toisella oleskelupihalla on hyötypuutarha. Talon yhteisissä tiloissa sijaitsee asukastupa, pesula ja uusittu yhteissauna. Autoileva voi vuokrata oman autopaikan talojen läheisyydessä sijaitsevilta parkkialueilta.

_Havainnekuva, Kuusikorvenkatu 3.jpg - pienennetty

Tutustu malliasuntoon 4h+kt 74,5m² alla olevan virtuaalikierroksen avulla. Kiinnostuitko? Hae juuri sinulle sopivaa kotia tästä

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy