Ohita navigaatio

Helaraitti 13 asuntojen haku alkaa30.8.2022 08:13

Hervantaa parhaimmillaan

Kolme kerrostaloamme muodostavat yhteisöllisen korttelin, jossa on viihtyisä pihapiiri ja monipuoliset yhteiset tilat. Taloissa on tehty perusparannus ja viimeisenä talvella 2022-2023 valmistuu Helaraitti 13. Hyvällä paikalla seisova jykevä kivitalo on käynyt läpi mittavan muutoksen, jossa kaikki pinnat ja talotekniikka on päivitetty nykypäivän vaatimuksia vastaaviksi. Asumisen mukavuutta lisäävät nykyaikainen, uusilla kodinkoneilla varusteltu keittiö ja oma valoisa lasitettu parveke.

Helaraitti mallikuva, 3H+K 64 m², keittiö.jpg

Helaraitti, 3H+k, 64 m² OH.jpg

Helaraitti mallikuva 3H+K 64 m², MH.jpg

Helaraitti mallikuva 3H+K 64 m², WC.jpg

Taloon valmistuu yhteensä 49 viihtyisää kotia. Huoneistotyyppejä löytyy mukavan kokoisista yksiöistä aina isompiin neljän huoneen asuntoihin. Tutustu Helaraitti 13 huoneistopohjiin ja vuokratietoihin täällä. Taloesite aukeaa tästä (pdf-muodossa). Asuntohakemuksen voit täyttää tämän linkin kautta.

Helaraitti 13 asuntopohjat, 31,5 m² ja 64 m² yhdistelmäkuvat.jpg

Hae juuri sinulle sopivaa kotia!

Monipuolinen Hervannan kaupunginosa on kuin oma pieni kaupunki, jossa on jokaiselle jotakin. Ostoskeskus, kirjasto, uimahalli, ravintolat sekä urheilukentät ja leikkipuistot tarjoavat viihdettä ja tekemistä vapaa-aikaan kaikenikäisille - satoi tai paistoi!

Hervannan tasokkaat oppilaitokset sekä läheinen Hermian yrityspuisto pitävät alueen ajan hermolla. Luontoa rakastavalle lähimetsistä ja järvien läheisyydestä löytyy lukematon määrä upeita polkuja ja kuntoilureittejä. Kotiovelta kipaiset vain hetkessä uimaan, järven jäälle hiihtämään tai uudenkarhealle Hervantajärven laavulle tulistelemaan. Palveluiden tai aktiviteettien perässä Hervannasta ei tarvitse lähteä mihinkään, mutta silloin kun Tampereen keskustan hulina houkuttaa, pääsee kaupungin sykkeeseen nopeasti ratikalla. vts-kodit-Helaraitti13-kartta.jpg

Katso alueen esittelyvideo täältä

Näissä kodeissa elo ei rajaudu omien seinien sisään, sillä viihtyisät asukastilat kutsuvat puoleensa. Asukaspihalla on leikkivälineitä ja tilaa vapaa-ajan viettoon. Omassa suojaisassa ja vehreässä pihapiirissä lapset leikkivät turvallisesti ja aikuiset viettävät yhdessä aikaa. Treenaamaan pääset viereisen talon hienoon korttelikuntosaliin. Lisäksi vastapäisen talon moderni korttelipesula on käytössäsi. Lisää säilytystilaa tarjoavat asuntokohtaiset varastot ja yhteinen ulkoiluvälinevarasto. Autoileva voi vuokrata oman autopaikan tilavalta parkkialueelta. Lähin ratikkapysäkki on Insinöörinkadulla, joten julkisten liikennevälineiden käyttö ei voisi olla helpompaa. Helaraitti 13 sijaitsee EteläHervannan rauhallisella ja vehreällä alueella, eli lenkkipolutkin alkavat miltei kotiovelta.

Helaraitti 13 julkisivu.jpg

Tutustu malliasuntoon 3h+k 64m² alla olevan virtuaalikierroksen avulla. Kiinnostuitko? Hae juuri sinulle sopivaa kotia tästä

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy