Ohita navigaatio

Raitiotieallianssi tiedottaa3.11.2022 08:29

Niemenrannassa uusia liikennejärjestelyjä raitiotietöistä

Raitiotieallianssin työt Lentävänniemen ja Niemenrannan alueella etenevät, ja töiden vuoksi Federleynkadulla otetaan käyttöön uusia liikennejärjestelyjä 7.11.2022. Järjestelyt tehdään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 22-07.

Federleynkadun liikennejärjestelyt 7.11.alkaen:

  • Federleynkatu suljetaan kokonaan autoliikenteeltä välillä Kehyskatu-Niemenvainionkatu. Lisäksi katu on maaliskuusta alkaen ollut suljettuna Matilda Niemen kadun ja Sellupuiston väliseltä osuudelta.
  • Lielahdenkadulta Federleynkadulle ja sen varrella sijaitseville kaduille (Niemenvainionkuja, Niemenkylänkatu, Niemenkylänkuja ja Matilda Niemen kuja) pääsee yksisuuntaista reittiä Niemenvainionkadun kautta. Niemenvainionkadun varrelta poistetaan pysäköintiä.
  • Federleynkadulla voi ajaa yksisuuntaisesti Niemenvainionkadulta Matilda Niemen kadulle, jonka kautta on pääsy takaisin Lielahdenkadulle.
  • Pyöräväylä ja suositeltu jalankulkureitti sijaitsevat pääosin Federleynkadun pohjoispuolella.
  • Bussiliikenne Federleynkadulta on siirretty jo maaliskuussa Lielahdenkadulle, eikä siihen tule tässä yhteydessä muutoksia.
  • Raitiotietöiden aikana huoltoajo ja kiinteistöille pääsy varmistetaan, ja risteyskohdat rakennetaan siten, että kadun ylitys autoliikenteelle on mahdollista.

Linkki: Opaskartta kulkureiteistä Lentävänniemen alueella

Liite: ajoneuvoliikenteen reitit Federleynkadun ympäristössä 7.11.2022 alkaen

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy