Ohita navigaatio

Hervantajärvi: Heittoniitynkuja 2 asuntojen haku on käynnissä16.10.2023 14:17

Valoisia vuokrakoteja Hervantajärvellä!

Heittoniitynkuja 2, havainnekuva.jpg

Heittoniitynkuja 2 sijaitsee Hervantajärvellä, ihan ratikan päätepysäkin tuntumassa. Heittoniitynkuja 2 koostuu kahdesta uudisrakennuksesta, joissa on yhteensä 70 kotia. Asuinrakennusten välissä sijaitsee piharakennus, jossa on yhteiskäytössä olevat saunat, talopesula, kuivaushuone, asukastila ja osa ulkoiluvälinevarastoista. Asuminen on mukavaa ja helppoa, kun voit nauttia tilavasta kodista, mukavasta lattialämmityksestä, lasitetusta parvekkeesta ja upeasta keittiöstä. Kiinteistössä on laaja tupakointikielto eli tupakointi on sallittu vain niille osoitetulla paikoilla.

Heittoniitynkuja 2 valmistuu valmistuu marraskuun 2023 lopulla, joten jouluksi uuteen kotiin!

_Mallikuva, Heittoniitynkuja 2, OH, 3h+kt+kph+lp, 58,5 m².jpg - pienennetty

Heittoniitynkuja 2 kt+oh, 3h+kt+kph+lp, 58,5 m².jpg - pienennetty

Heittoniitynkuja 2, MH, 3h+kt+kph+lp, 58,5 m².jpg - pienennetty

Heittoniitynkuja 2, Eteinen, 3h+kt+kph+lp, 58,5m².jpg - pienennetty

Heittoniitynkuja 2, KPH, 3h+kt+kph+lp, 58,5 m².jpg - pienennetty

Taloihin valmistuu yhteensä 70 viihtyisää kotia. Huoneistotyyppejä löytyy mukavan kokoisista yksiöistä aina isompiin viiden huoneen, saunallisiin asuntoihin. Tutustu Heittoniitynkuja 2 huoneistopohjiin ja vuokratietoihin täällä. Taloesite aukeaa tästä (pdf-muodossa). Asuntohakemuksen voit täyttää tämän linkin kautta. Hae juuri sinulle sopivaa kotia!

vts-kartta-heittoniitynkuja2.jpg - pienennetty

Hervannassa on kaikki lähellä! Monipuolinen Hervannan kaupunginosa on kuin oma pieni kaupunkinsa, josta löytyy jokaiselle jotakin.Ostoskeskus, kirjasto, uimahalli, ravintolat sekä urheilukentät ja leikkipuistot tarjoavat viihdettä ja tekemistä vapaa-aikaan kaikenikäisille.

Luontoa rakastavalle löytyy lähimetsistä ja järvien läheisyydestä lukematon määrä upeita polkuja ja kuntoilureittejä. Melkein heti takapihalta löytyy Makkarajärven tunnelmallinen laavu ja nuotiopaikka.

Viereisten kiinteistöjen kanssa jaetulta yhteispihalta löytyy kaunis pergola, istutuslaatikoita ja runsaasti leikkipaikkoja perheen pienemmille temmeltää. Erillinen pysäköintialue sijaitsee viereisellä tontilla, ja osassa autopaikoista on sähkö-/hybridiauton latausmahdollisuus.

Heittoniitynkuja 2, havainnekuva ulkoa.jpg - pienennetty

Tutustu malliasuntoon 3h+kt-kph+lp 58,5 m² alla olevan virtuaalikierroksen avulla. Kiinnostuitko? Hae juuri sinulle sopivaa kotia tästä

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy