Ohita navigaatio

Härmälä: Perkiönkatu 75 uudisosan asuntojen haku on alkanut!14.9.2023 08:56

Viihtyisiä vuokrakoteja Härmälässä!

Perkiönkatu 75 sijaitsee Härmälässä Tampereen eteläpuolella Pirkkalan rajalla. Perkiönkatu 75:ssä on kolme taloa ja yhteensä 84 asuntoa. Se muodostaa yhdessä Perkiönkatu 73:n kanssa kokonaisuuden, johon kuuluu kuusi saunaosastoa, yksi talopesula ja useita kuivaushuoneita, tilava asukastila sekä askartelutila. Osa kodeista on käynyt läpi mittavan perusparannuksen ja osa kodeista sijaitsee uudisrakennuksessa. Kaikkien kotien pinnat ja talotekniikka vastaa nykypäivän vaatimuksia ja mieltymyksiä. Fiksut pohjaratkaisut ja kiinteät säilytystilat tuovat tilaa toimivalle arjelle. Kiinteistössä on laaja tupakointikielto eli tupakointi on sallittu vain niille osoitetulla paikoilla.

Perkiönkatu 75 uudisosa (c-portaan asunnot) valmistuvat marraskuussa 2023!

Mallikuva, Perkiönkatu 75 3h+kt, 57 m².jpg

Mallikuva Perkiönkatu 3h+kt, 57 m².jpg

MALLIKUVA PERKIÖNKATU 75 3H+K, 57 m².jpg

Mallikuva, Perkiönkatu 75, 3h+kt, 57m² (1).jpg

Uudiskohteeseen valmistuu yhteensä 39 viihtyisää kotia. Huoneistotyypit koostuvat yksiöistä ja kaksioista. Tutustu Perkiönkatu 75 huoneistopohjiin ja vuokratietoihin täällä. Taloesite aukeaa tästä (pdf-muodossa). Asuntohakemuksen voit täyttää tämän linkin kautta.

Hae juuri sinulle sopivaa kotia!

vts-kodit-Perkionkatu75-kartta.jpg

Härmälästä löydät kaiken, mitä arjessa tarvitset. Lyhyen kävelymatkan päästä löydät Partolan hypermarketit, apteekin, kirjaston ja monet erikoisliikkeet. Myös koulu ja päiväkoti sijaitsevat lähietäisyydellä. Alueella on lisäksi tiuhaan kulkevat julkiset liikenneyhteydet, joilla pääset helposti Tampereen keskustaan asti.

Lähiympäristössä on paljon mahdollisuuksia liikunnan ystäville sekä luonnosta nauttijoille. Pyhäjärvi tarjoilee parastaan Härmälän uimarannalla ja rantaviivaa myötäilevällä luontopolulla. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus tuo monet mielenkiintoiset urheilu-, viihde- ja muut yleisötapahtumat melkeiin kotiovelle saakka.

Katso alueen esittelyvideo täältä

Perkiönkadulla eläessä tunnet olosi kotoisaksi myös kotisi ulkopuolella. Suojaisan asukaspihan leikkialueella on tilaa temmeltää, ja viihtyisässä pergolassa on kiva viettää aikaa. Talosaunoissa on mukava rentoutua, ja moderni korttelipesula tuo helpotusta pyykkihuoltoon sekä säästöä omaan vesilaskuun. Pihapiirin pysäköinti mahdollisuudet tekevät arjesta sujuvaa, ja ulkoiluvälinevarastoissa pyörät sekä muut välineet pysyvät suojassa. Osassa autopaikoista on sähkö-/hybridiauton latausmahdollisuus. Osa yhteiskäytössä olevista tiloista jaetaan Perkiönkatu 73:n kanssa, joka valmistuu Perkiönkatu 75:n jälkeen.

Perkiönkatu 73-75 havainnekuva.jpg

Tutustu malliasuntoon 3h+kt-kph+lp 57m² alla olevan virtuaalikierroksen avulla. Kiinnostuitko? Hae juuri sinulle sopivaa kotia tästä

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy