Ohita navigaatio

Kirje tuntemattomalle30.7.2015 11:28

Tamperelainen Setlementtiyhdistys Naapuri ry on vahva ja seutukunnallisesti merkittävä pirkanmaalainen hyvinvointipalveluiden toimija, asiantuntija ja vaikuttaja. Yksi monista toimintamuodoista on "Kirje tuntemattomalle".

Tässä toiminnassa vapaaehtoiset kirjoittavat ystävällisiä ja voimauttavia kirjeitä. Kirjeiden tarkoituksena on ilahduttaa yksinäisiä kanssaihmisiä ja rohkaista ihmisiä luottamaan selviytymiseen myös vaikeissa elämäntilanteissa. Setlementti Naapuri välittää kirjeet henkilöille, jotka nimettömiä kirjeitä haluavat vastaanottaa.

Setlementti Naapuri toimii "postitoimistona" eli välittää kirjeet vastaanottajille. Naapurissa varmistetaan, että kirje on asiallinen ja liittää mukaan pienen tiedotteen lukijalle. Kirjeet toimitetaan kotona asuville yksinäisille vanhuksille, itsenäistyville nuorille ja mielenterveysongelmiin apua tarvitseville sekä muille kirjettä toivoville henkilöille eri jakelukanavia pitkin.

Setlementti Naapuri järjestää myös kirjepajoja mutta kirjeitä voi kirjoittaa ja toimittaa muillakin tavoin. Yksi tapahtumista oli POP UP -kirjepaja Tapahtumien yössä torstaina 6.8.:

http://aamulehti.menoinfo.fi/tampere/tapahtumat/pop-kirjepaja/516229

Lisätietoa, tästä VTS-kotien teemavuoteenkin sopivasta toiminnasta, näistä linkeistä:

http://www.naapuri.fi/tyomuodot/kirje-tuntemattomalle/

http://www.aamulehti.fi/Pirkanmaa/1194973817934/artikkeli/tampereella+alkaa+uusi+toiminta+tee+hyva+teko+ja+kirjoita+ystavallinen+kirje+yksinaiselle.html

http://www.aikaparantaa.net/kirje-tuntemattomalle.html

https://moreloveletters.squarespace.com/

kirje_tuntemattomalle_kyna_banner.jpg

Takaisin