Ohita navigaatio

VTS-kodit palkitsee pitkäaikaisia asukkaita14.10.2016 13:26

VTS-kodit haluaa pisteiden avulla palkita pitkäaikaisia asukkaita ja kannustaa asukastoimintaan. Pisteillä voi ostaa yhteistyöliikkeistä esim. kodinkoneita, teettää remontin asuntoonsa tai hankkia materiaalit omatoimiseen asunnon remonttiin.

Seuraamme asukkaiden tyytyväisyyttä Pisteet Kotiin -kyselyn avulla, joka lähetetään asukasetupisteitä käyttäneille asukkaille sähköpostiin, jonka tiedot on annettu VTS-kodeille. Kyselyjä on lähetetty 22.4.2016 alkaen ja tähän mennessä 270 vastaanottajalle. Arvionsa on lähettänyt 15% kyselyn vastaanottajista. Seuraamme tulleita vastauksia ja parannamme asukasetuja ehdotusten ja mahdollisuuksien mukaan.
Palaute pyydetään antamaan asteikolla 1-5, jossa 1=erittäin tyytymätön, 2=tyytymätön, 3=neutraali, 4=tyytyväinen, 5=erittäin tyytyväinen.

Näitä kysyimme ja nämä olivat vastausten keskiarvot:
VTS-kotien asukaspalvelukeskus yht.3,9 ( palveluasenne 4,0 asiantuntemus 3,9)
Etuseteli- tai kodinkonehankinta - 4,1
Yhteistyöliikkeiden asiakaspalvelu omatoimisessa remontissa - 3,9
Kodissa toteutettu remontti yht. 3,9 ( tiedottaminen 3,7; sovitut aikataulut 3,7; jälkien siivoaminen 3,8; remontin onnistuminen ja työn jälki 3,9; remontin toteuttajan ammattitaito 3,9; remontin toteuttajan palveluasenne 4,1)

Vapaissa kommenteissa Pisteet Kotiin -järjestelmää kiitettiin siitä, että se mahdollistaa kodin uudistamisen mieleiseksi ja tarpeellisia hankintoja kotiin. Varsinkin sälekaihtimien saaminen ilahdutti monia. Järjestelmää pidettiin kätevänä ja palvelua nopeana. Parannuksena toivottiin enemmän yhteistyöliikkeitä ja laajempaa remonttivalikoimaa. Toiveissa oli myös pisteiden nopeampi kertyminen.

Lisätietoja Pisteet Kotiin -asukasetujärjestelmästä: www.vts.fi/asuminen tai palvelukeskus@vts.fi

Mikroaaltouuni_2.JPGKahvinkeitin_2.JPG

Takaisin