Ohita navigaatio

Vuokra-asuntoja kuurosokeille ja kuuroille29.12.2016 14:36

Vapaana tupakeittiöllisiä, 30,0 - 34,5 neliöisiä vuokra-asuntoja. Voit jättää hakemuksen myös muiden asuntokokojen peruutuspaikoille.
Jätä hakemus ja liitteet to 10.1.2017 mennessä. Tutustu asuntoihin https://www.vts.fi/usercontrols/kohdekortti.aspx?id=95832

Hakemuksen voit laittaa sähköisesti https://www.vts.fi/aspahakemus/Hakemus/Hakulomake/Hakulomake.aspx tai postittaa hakemuksen VTS-kodit "Valtaraitti 9" os. Puutarhakatu 8, 33210 Tampere.
Liitä hakemukseen lääkärin tai sosiaalityöntekijän lausunto, todistukset hakijoiden bruttotuloista sekä verotuspäätökset erittelyosineen v. 2015. Hakijoiden varallisuuden käyvästä arvosta on annettava selvitykset ja velkojen määrästä todistukset. Kiinteistöjen osalta on esitettävä myös kiinteistöverolippu. Lisäksi hakemukseen voi liittää muita asunnon tarvetta selventäviä liitteitä.

Hervantaan valmistuu vuokra-asuntoja kuurosokeille ja kuuroille keväällä 2017 osoitteeseen Valtaraitti 9. Talossa on kiinnitetty erityistä huomiota jo suunnitteluvaiheessa valaistukseen ja värimaailmaan, joten talossa on asukkaan helppoa ja turvallista asua ja toimia. Asumismukavuutta lisää autoton ja viihtyisä piha.

Takaisin