VTS-kodit palkitsi parhaat kiinteistöpalveluiden tuottajat
10.3.2017

VTS-kotien kiinteistöpäivillä 6.3.2017 palkittiin viime vuoden parhaat kiinteistöpalveluiden tuottajat.

VTS-kodit palkitsee vuosittaisilla kiinteistöpäivillä parhaat kiinteistönhoito- ja siivouspalveluyritykset sekä yritysten parhaat huoltomiehet ja siivoojat.

Vuoden 2016 paras Kiinteistöhuoltoyhtiö oli HH-kiinteistöpalvelut Oy ja siivouspalveluyrityksen paras oli Kartanon Puhtauspalvelut Oy.

Parhaat VTS-kotien huoltomiehet olivat Timo Romppanen Lännen Kiinteistöpalvelu Oy, Hannu Heikkilä HH kiinteistöpalvelut Oy, Heikki Riipinen Kartanon Kiinteistöpalvelut Oy ja Jari Pohja SOL Palvelut Oy.
VTS-kotien parhaat siivoojat olivat Maija Lahtinen Kartanon Puhtauspalvelut Oy, Sanna-Kaisa Heinonen ISS Palvelut Oy, Annely Vestern Winclean Oy, Sari Järvenpää Lännen Siivouspalvelut Oy ja Dicky Ditomene SOL Palvelut Oy.

HH-kiinteistöpalvelut Oy.jpg

Kuvassa on HH-kiinteistöpalvelut Oy:n henkilöstöä Hannu Heikkilä (vas.) sekä Mirja Sundvall, Alexandros Tsegenes, toimitusjohtaja Tokke Salonen, Vesa Högström, Matti Sormunen, Jarmo Ahonen ja Esko Hepokari.


Kartanon puhtauspalvelut; Maija Lahtinen ja Sari Piispa.jpg

Vuoden 2016 paras siivouspalveluyritys on Kartanon Puhtauspalvelut Oy ja paras siivooja on saman yrityksen Maija Lahtinen (vas). Hänen kanssaan palkinnon vastaanotti Sari Piispa.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot