VTS-kotien lapsiparkki toiminta jatkuu 26.1 alkaen
4.1.2019

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua muutamissa kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. Lapset pääsevät neljäksi tunniksi lauantaihoitoon kerhohuoneelle ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa. Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille postitetaan tammikuussa palvelusta kertova tiedote ja lapsikohtainen etukortti, mikä oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana.

Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta helmikuun alkuun mennessä, vaikka kuulut kohderyhmään, niin ota yhteyttä alueesi asukasisännöitsijään. Yhteystiedot löydät Asuminen-osiosta, kohdasta Tietoa kiinteistöstä. Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi.

Pojat.jpg

Kevään lapsiparkit alkavat viikolla 5 seuraavasti:
Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää ja Annala/Kaukajärvi/Levonmäki, joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 2.2. ja kestäen 11.5. saakka. Toteutus on Käräjätörmän, Tohlopin ja Lämminpään alueella klo 13-17 ja Annalan, Kaukajärven ja Levonmäen alueella klo 11-15.
Haukiluoma, Hervanta ja Lintulampi/Pohtola/Niemenranta, joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 26.1. ja kestäen 18.5. saakka. Toteutus on kaikissa klo 13-17.
Etukortit postitetaan viimeistään tammikuussa palvelun piiriin kuuluvien VTS-kotien kiinteistöjen lapsiperheille.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot