Ohita navigaatio

Rakenna pesäsi puukerrostaloon - asuntohaku Vuorekseen alkanut!10.3.2021

Tulossa uusia koteja puukerrostaloon

Vuorekseen valmistuu syksyllä 2021 kaksi uutta hissillistä puukerrostaloa osoitteeseen Tervaskatu 12/Rautalepänkatu 2. Koteja löytyy aina yksiöistä isompiin neljän huoneen perheasuntoihin. Taloihin valmistuu yhteensä 60 viihtyisää kotia. Hyvin mietityt pohjaratkaisut ja modernit pinnat tuovat asumismukavuutta. Korkeiden ikkunoiden ansiosta kodit tulvivat valoa ja ympäristö muodostaa harmonisen kokonaisuuden sisätilojen kanssa. Kaikissa kodeissa on lasitettu parveke.

Tutustu valmistuviin vuokra-asuntoihin tarkemmin tästä ja täytä saman tien asuntohakemus. Talon esitteen löydät täältä.

Tervaskatu 12/Rautalepänkatu 2 mallikuva

Vuokrasopimukseen sisältyy 100M netti. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita kaikkiin VTS-koteihin.

Netti+lemmikit

Puukerrostalo on tätä päivää

Ihanat puukerrostalot ovat tiedostavan ja laatutietoisen asukkaan valinta. Puu on terveellinen ja ekologinen rakennusmateriaali. Lisäksi sen aiheuttama hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin perinteisissä betonikerrostaloissa.

Vuores puukerrostalo Rautalepänkatu - pienennetty

Näissä taloissa on muutenkin asiat mallillaan. Asuntoihin valitut pintamateriaalit ovat kestäviä ja laadukkaita. Kaikissa asunnoissa on energiaa säästävä lattialämmitys, ikkunoissa sälekaihtimet ja keittiön kruunaa upea keraaminen liesitaso sekä arkea helpottava astianpesukone.

Tervaskatu 12/Rautalepänkatu 2 mallikuva

Tervaskatu 12/Rautalepänkatu 2 mallikuva

Oman kodin lisäksi pääset nauttimaan viihtyisistä yhteistiloista. Upea saunaosasto kutsuu rentoutumaan, kodikas asukastila puolestaan laajentaa vapaa-ajan mahdollisuuksia, kun esimerkiksi juhlatilaisuuksia voi järjestää asukastilassa oman asunnon sijasta. Pyörille, lastenvaunuille ja muille aktiiviseen arkeen kuuluville ulkoiluvälineille löytyvät omat hyvän kokoiset säilytystilansa.

Tervaskatu&Rautalepänkatu asukasedut.jpg - pienennetty

Vuores on näyttävä keidas luonnon helmassa

Kehittyvä ja puistomainen Vuores on kasvavan Tampereen helmi. Omassa rauhassaan luonnon keskellä sijaitseva kaupunginosa ilahduttaa monipuolisella arkkitehtuurillaan ja värikkyydellään. Vuoreksen ympäristöstä ja rakennuksista voi löytää lukemattomia taideteoksia ihailtavaksi, ja puistomainen vihervyöhyke läpäisee koko kaupunginosan. Myös läheiset metsäreitit ja järvenrannat kutsuvat asukkaita viihtymään.

Vuores edustaa yhteisöllistä ja uudenlaista asumista parhaimmillaan. Alueen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota ekologisuuteen ja pikkukaupunkimaiseen tunnelmaan. Ulkoliikunta- ja leikkimahdollisuuksia löytyy jokaiseen makuun, ja nopeat pyöräily- ja lenkkeilyreitit tuovat myös Hervannan kattavat palvelut lähelle. Tampereen keskustaan hurauttaa kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai nopeita tieyhteyksiä hyödyntäen.

Haluaisitko asua uudessa kodissa suositulla Vuoreksen alueella?
Tutustu valmistuviin koteihin tästä ja täytä saman tien asuntohakemus.

Vuores puukerrostalo

Vuores puukerrostalo palvelut

Rakenna pesäsi puukerrostaloon, hae juuri sinulle sopivaa kotia

Tutustu uusiin koteihin tästä ja täytä asuntohakemus. Talon esitteen löydät täältä.

Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella. Ensimmäiset asuntotarjoukset lähtevät viikolla 18. Vuokrasopimuksen alkamispäivämäärä selviää mahdollisesta asuntotarjouksesta.

Yleistä tietoa VTS-kotien asuntohausta löydät täältä.

Tutustu malliasuntoon 3h+kt+lp 59,5m² alla olevan 360-kuvan avulla.

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy