Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Maksuton astianpesukoneen asennus

Luethan ohjeen ensin huolellisesti. Linkki työn tilauslomakkeeseen löytyy ohjeen alta!

VTS-kodit tarjoaa asukkaiden astianpesukoneiden asennuksen veloituksetta. Koneen tulee asentamaan VTS-kotien valitsema yritys. Astianpesukone asennetaan 15 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Työ tehdään virka-aikana. Astianpesukoneen turvakaukalo on veloitukseton.

Muistathan, että muuttaessasi tai luopuessasi astinpesukoneesta olet velvollinen poistamaan koneen itse. VTS-kodit hoitaa vain tulo- ja poistoputkien tulppaukset. Koneen poistoa suunnitellessasi tilaa tulppaus etukäteen vähintään 10 arkipäivää ennen poistoa. Tulppaamattomista tulo- ja poistoputkista veloitetaan asukkaalta palveluhinnaston mukainen maksu. Asukas hoitaa myös astianpesukoneen poiskuljetuksen.

Asukkaan tulee huolehtia seuraavista asioista astianpesukoneen asennuksen yhteydessä ja asennuksen jälkeen:

  • Laitteen pitää olla asennuskunnossa. Veloitukseton asennus edellyttää, että tulo- ja poistoletkut ja sähköjohto ovat ehjiä ja muut koneen käyttöohjeessa mainitut asennustarvikkeet sekä koneen kiinnitysraudat ovat tallessa. Mahdollinen vesiletkujen pidennys on asukkaalle veloitukseton. Asentaja tarkistaa astianpesukoneen kunnon. Viallista laitetta ei asenneta.
  • Laitteelle tulee löytyä asennustila, viemäristä poistoletkun paikka ja tulovedelle putki. Jos asennustilassa on kaappi, tulee asukkaan poistattaa se ennen asennusta. Poiston voi tilata sähköisellä huoltopyyntölomakkeella sähköisten palveluidemme kautta. Kone tulee asentaa keittiökalusteita rikkomatta. Asukas säilyttää kaapin omassa varastossaan. Läpiviennit letkuille voidaan tehdä tarvittaessa asennuksen yhteydessä.
  • Mikäli joku edellä mainituista ehdoista ei täyty, ylimääräiset asennuskäynnit laskutetaan asiakkaalta. Lisäkäynti maksaa 60e.
  • Asennuksen jälkeen asukas on velvollinen tarkistamaan tulo- ja poistovesiletkujen tiiveyden vähintään viiden pesun ajan. Letkujen tiiveys on suositeltavaa tarkastaa säännöllisin väliajoin vesivahinkojen ehkäisemiseksi. Tulo- ja poistovesiletkujen tiiveysongelmissa koneen käyttö on keskeytettävä ja tulovesiliitäntä suljettava välittömästi.

Astianpesukoneen asentava yritys vastaa asennuksesta yhden (1) kuukauden asennushetkestä. Yritys korjaa asennusvirheen veloituksetta, jos asukas voi osoittaa virheen aiheutuneen yrityksen laiminlyönnistä. Vian ilmetessä, älä irrota itse konetta tai sen letkuja. Jos kone ja/tai letkut on irrotettu ennen asentajaa, joudut itse kustantamaan uudelleen asennuksen.

Tilaa astianpesukoneen asennus, kaapin poisto tai liitännän tulppaus VTS-kotien sähköisistä palveluista täältä (vaatii kirjautumisen).

Mikäli koneen asennuksessa havaitaan puutteita, on niistä ilmoitettava viipymättä palveluisännöintiin: palveluisannoitsijat@vts.fi tai puh. 0201 277 277.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy