Ohita navigaatio

Yhteistyökumppanit

Asukkaalle

VTS-kodit ja yhteistyökumppanit

TAMPERE MISSIO RY

tamperemissio_banneri_ystäväyritys_välittäminennäkyy_pieni _pienenpi_pienin.jpg

Avoimet Likellä®-kerhot 60+

Likellä®-kerhot ovat alueen asukkaiden luomia kohtaamispaikkoja, joissa yhteinen tekeminen perustuu osallistujien omiin kiinnostuksiin, voimavaroihin ja kykyihin. Kerhot on suunnattu yli 60-vuotiaille ja ikäihmisten kanssa viihtyville. Niitä on Kaukajärvellä, Annalassa, Peltolammilla, Multisillassa, Hervannassa, Pyynikillä, Tammelassa, Tesomalla ja Kyttälässä.

Lähellä kotia tapahtuvaan toimintaan on helppo osallistua ja kerhoissa luodut suhteet kantavat kerhojen ulkopuolelle: rappukäytäviin, kauppoihin ja kotiin kahvikupin ääreen. Kerho mahdollistaa yhteisön, jossa ikääntynyt saa olla oma itsensä iloineen ja suruineen, vahvuuksineen ja heikkouksineen.

Likellä®-kerhot ovat vertaisesti johdettuja. Niissä osallistujat käyttävät osaamistaan omaksi iloksi ja hyödyksi muille naapurustossa.

Katso oman alueesi kokoontumisajat ja paikat Tampere Mission sivuilta tästä

TAMPEREEN EV.LUT SEURAKUNTA

Hallilan turinat - Pehkusuonkatu 20B, kerhohuone. Mukavaa yhdessä oloa ja jutustelua kahvien lomassa sekä lyhyt hartaushetki. Avoin kaikille.

  • Tiistai, parilliset viikot klo 13-15
  • 10.1.2023 - 30.5.2023

Lue lisää muista tapahtumista täältä

MONIKULTTUURINEN OLOHUONE

Monikulttuurinen olohuone kokoontuu maanantaisin Virontörmänkatu 13:n kerhohuoneella klo 16-20. Kotimaasta ja kulttuuritausta riippumatta, niin aikuiset, lapset ja nuoret ovat tervetulleita!

NÄÄSVILLE

Nääsville logo.jpg

Nääsville ry tukee ikäihmisten aktiivista elämäntapaa. Tavoitteena on auttaa ikäihmisiä ylläpitämään ja rakentamaan itse aktiivista elämäntapaa sekä yksin että yhdessä.Keväällä 2023 Nääsvillen toimintaa on tarjolla myös VTS-kotien taloissa Annalassa ja Hervannassa. Alueen asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaista toimintaa naapurustossa voitaisiin järjestää. Lisätietoa Nääsvillen toiminnasta: Irina Kukkamäki, irina.kukkamaki@naasville.fi

PIRKANMAAN KIINTEISTÖLIITTO

kiinteistöliitto_pirkanmaa_logo_pieni.jpg

Pirkanmaan kiinteistöviesti -lehti on Kiinteistöliitto Pirkanmaa ry:n oma julkaisu, joka on ilmestynyt jo 35 vuoden ajan. Lehteä kustantaa kiinteistöyhdistyksen omistama PKY-palvelu Oy. Pirkanmaan kiinteistöviesti ilmestyy neljästi vuodessa. Lehti sisältää alueellisia ja ajankohtaisia kiinteistöalaa koskevia artikkeleita sekä suositut laki- ja teknisen palstan. Tästä pääset lukemaan uusimman lehden.

TITRY ry

cropped-cropped-TITRY_logo-237x50.png

VTS-kodit ja TITRY yhdessä pyrkivät edesauttamaan TITRY:n työntekijöitä löytämään heidän tarpeitansa vastaavan asunnon sekä pyrkivät edesauttamaan ja rohkaisemaan VTS-kotien heikommassa työmarkkinaasemassa olevia asukkaita hakeutumaan työelämään TITRY:n avulla.

Lähtökohtana on kertoa yhteistyön olemassaolosta yleisellä tasolla ja ohjata asunnonhaussa ja/tai työllistymisessä apua tarvitsevat ottamaan yhteyttä oikeaan tahoon. Kohderyhmään kuuluvat ikääntyneet, pitkäaikaistyöttömät, maahanmuuttajat ja osatyökykyiset sekä kaikki muut sellaiset henkilöt, joilla on haasteita työllistymisessä ja/tai asunnonhaussa.

Lue lisää TITRY:n sivuilta tästä

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy