Ohita navigaatio

Seinä- ja lattiaremontit

Asukkaalle

Seinä- ja lattiaremontit

Tarkista oma pistetilanteesi ja tee työtilaus OmaVTS-palvelussa. Lisätietoja tarvittaessa palveluisannoitsijat@vts.fi / p. 0201277277.

Voit hyödyntää Pisteet kotiin -asukasetupisteitäsi kodin kunnostukseen itse tehden tai tilata ammattilaisen tekemään työn. Remonteissa käytetään VTS-kotien mallien mukaisia maalisävyjä tai tapetteja. Vaihtoehdot ovat asukkaiden nähtävillä K-Rauta Nekala ja Lielahti. Löydät Pisteet kotiin maaliremonttien värimallit tästä esitteestä.

Tarvikkeet itse tehtävään pisteremonttiin

Remontti

Tarvittava pistemäärä

Sisältö

Koko asunnon seinien pintaremontti3 000 pistettäTarvikkeet eteisen, keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneiden seinien maalaukseen tai tapetointiin alkuperäisen pinnan mukaan. Vain VTS-kotien hyväksymät värit ja mallit.
Asuinhuoneen pintaremontti1 000 pistettäTarvikkeet yhden asuinhuoneen seinien maalaukseen tai tapetointiin alkuperäisen pinnan mukaan. Vain VTS-kotien hyväksymät värit ja mallit.
Yhden seinän pintaremontti500 pistettäTarvikkeet yhden seinän maalaukseen tai tapetointiin alkuperäisen pinnan mukaan. Vain VTS-kotien hyväksymät värit ja mallit.

Omatoimista remonttia varten pyydetään palveluisännöitsijöiltä ostovaltuutus yhteistyöliikkeeseen. Ostovaltuutuksella asukas saa valita remonttitarvikkeet VTS-kotien rajaamasta valikoimasta. Remontin valmistumisesta on ilmoitettava palveluisännöitsijälle. VTS-kotien edustaja käy tekemässä remonttitarkastuksen, joka kirjataan. Asukkaan tulee huomioida, että mikäli remontti on tehty huonosti tai materiaaleista, joita VTS-kodit ei ole hyväksynyt, niin korjauskustannukset laskutetaan asukkaalta voimassa olevan laskutushinnaston mukaisesti hänen muuttaessaan pois. Jos asukas palkkaa remonttimiehen, hän voi hyödyntää kotitalousvähennyksen. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löytyy Verohallinnon verkkosivuilta.

VTS-KODEILTA TILATUT REMONTIT SISÄLTÄEN TYÖN JA TARVIKKEET

Remontti

Tarvittava pistemäärä

Sisältö

Koko asunnon
seinien pintaremontti

5 000 pistettäEteisen, keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneiden seinien maalaus tai tapetointi alkuperäisen pinnan mukaan.
Asuinhuoneen pintaremontti2 000 pistettäYhden asuinhuoneen seinien maalaus tai tapetointi alkuperäisen pinnan mukaan.
Yhden seinän pintaremontti1 000 pistettäYhden asuinhuoneen yhden seinän maalaus tai tapetointi alkuperäisen pinnan mukaan.

Lattiaremontti

Remontti

Tarvittava pistemäärä

Sisältö

Yksi huone4 000 pistettäVanha lattiapinta poistetaan. Tilalle asennetaan muovimatto tai vinyylilankku. Vaihtoehtoihin voi tutustua mittauskäynnillä.
Yksiö tai
kaksio
7 500 pistettäVanha lattiapinta poistetaan. Tilalle asennetaan muovimatto tai vinyylilankku. Vaihtoehtoihin voi tutustua mittauskäynnillä.
Kolmio tai isompi9 500 pistettäVanha lattiapinta poistetaan. Tilalle asennetaan muovimatto tai vinyylilankku. Vaihtoehtoihin voi tutustua mittauskäynnillä.

Asukkaan tavaroiden siirtäminen tai suojaaminen ei sisälly pisteremonttiin. Asukkaan tulee itse huolehtia tavaroidensa suojaamisesta ja siirtämisestä pois remontin alta. Asukas tyhjentää huoneet ja tarvittaessa muuttaa remontin ajaksi itse hankkimaansa evakkoasuntoon. Tarkemmat ohjeet palveluisännöitsijältä, palveluisannoitsijat@vts.fi

___________

Jätä hakemus 352x215.jpg

Pisteet kotiin -esitteet

Lue täältä miten asukkaamme ovat hyödyntäneet pisteensä.

Lue lisää

Rautalepänkatu 352x215.jpg

Pisteet kotiin etu: siivous

Voit hyödyntää Pisteet kotiin -asukasetupisteitäsi ammattilaisen tekemään kotisiivoukseen. Siivousta voi tilata kahdesta tunnista ylöspäin oman pistetilanteen mukaan.

Lue lisää

Pisteet kotiin-352x215.jpg

Pisteet kotiin -etusivu

Pisteet kotiin -järjestelmä on VTS-kotien asukkaille tarkoitettu asukasetujärjestelmä.

Lue lisää

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy