Ohita navigaatio

Asukkaalle

Sähköraitti 4

Sähköraitti 4 .jpg - pienennetty

Hiljattain uusiksi laitettu Sähköraitti 4 on ihanteellinen asuinpaikka. Lasitetuille parvekkeille paistaa aurinko ja asukkailla on keskenään hyvä yhteishenki.

Sähköraitti 4.jpg - pienennetty

Leikkipaikka on talon päädyssä.

Söhköraitti 4_sisäpiha.jpg

Raput on merkitty hauskasti isoilla kirjaimilla. C-rapun kohdalla on suosittu pihakeinu.

- Kesäisin istumme iltaa keinussa ja parannamme maailmaa. Usein meillä on koirat mukana. Täällä on paljon koiranomistajia, joten lenkkikavereita löytyy, kertoo asukastoimikunnan taloudenhoitaja Tarja Siivola.

Sähköraitti 4_ pesutuvan kierrätyspiste.jpg - pienennetty

Pesuhuoneella on kierrätyshylly, johon asukkaat voivat tuoda tarpeettomat tavaransa. Tarja Siivola kertoo, että hyllyn tavarat vaihtuvat nopeasti. Etenkin aikakauslehdet ovat kovaa huutoa, sillä niitä voi lukea pyykkejä odotellessa.

Sähköraitti4_kerhohuone.jpg - pienennetty

Kerhohuone on laitettu uusiksi ja tila on suosittu perhejuhlien viettopaikka. Sisustusta yhdistävät keltaiset seinät ja lintukuviointi.

Sähköraitilla on paljon aktiivisia asukkaita. Asukkaiden yhteisiä illanistujaisia ja pihajuhlia järjestetään joka vuosi.

- Nyt on tulossa esimerkiksi mausteilta, jossa maistellaan erilaisia mausteita. Tammikuun aloitamme aina kakkukahveilla ja pikkujouluissa käy pukki, mistä erityisesti lapset ovat pitäneet.

Naapurin kanssa voi hyvin lähteä myös tuuleentumaan.

- Meillä on täällä hyvä henki ja välillä lähdemme porukalla ulos.

Sähköraitti 4_kerhis.jpg - pienennettySähköraitti 4_kerhohuone.jpg - pienennetty

Siivolan mielestä Sähköraitilla parasta on se, että asukkaat saavat olla mukana yhteisten tilojen kehittämisessä.

- Meillä on ollut mahdollisuus tehdä kerhohuoneesta ja kuntosalista sellaiset kuin halusimme. Molemmat ovat olleet kovassa käytössä.

Sähköraitti 4_kuntolaitteet.jpgSähköraitti4 kuntolaitteet.jpg - pienennetty

Pieneen kuntosaliin mahtuu yllättävän monta laitetta. Hikoilun jälkeen on hyvä mennä lenkkisaunaan. Siivola kertoo, että Sähköraitti 4:n asukkaat ovat erityisen kovia saunomaan.

- Kaikki saunavuorot on varattu. Itsekin oikein odotan, että kello tulee kahdeksan ja pääsen lenkkisaunaan. Ilman sitä ei voi olla ja meillä on siellä hyvä porukka, jossa juttu luistaa.

Tarina on kirjoitettu ja kuvattu kesällä 2016.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy