Avaimet

Avainasioissa sinua palvelee VTS-kotien Palvelukeskus.

Avainten nouto

Uuden kodin avaimet voi noutaa sopimuksen alkamispäivänä Palvelukeskuksesta ma-to klo 8.00-11.00 ja pe klo 8.00-13.00 välisenä aikana. Mikäli et itse pääse paikalle, avaimet voi noutaa myös valtuuttamasi henkilö valtakirjalla. Mikäli muuttopäivä on lauantai, saa avaimet noutaa perjantaina.

Avainten palautus

Pois muutettaessa kaikki asunnon avaimet tulee palauttaa viimeistään sopimuksen päättymistä seuraavaan arkipäivään klo 10 mennessä. Voit palauttaa avaimet myös viikonlopun aikana tai iltaisin erilliseen palautuslaatikkoon. Kyseinen avainten palautuslaatikko sijaitsee pääovessa melko alhaalla. Ovessa on luukku, josta avaimet voi turvallisesti palauttaa.

Laita avaimet palautuskuoreen. Merkitse kuoreen selkeästi asunnon osoite ja huoneiston numero. Avaimet tulee palauttaa hyvässä kunnossa, sotketut, vioittuneet tai vääntyneet avaimet veloitetaan asukkaalta. Puuttuvat avaimet voivat aiheuttaa lukkosarjan vaihdon, josta aiheutuneet kulut veloitetaan lähtevältä asukkaalta.

Mikäli olet epävarma siitä, montako avainta sinun tulisi palauttaa, voit kysyä asiaa Palvelukeskuksestamme.

Kotiavain on jäänyt kotiin

Jos kotiavain on jäänyt kotiin, ota yhteyttä talosi kiinteistön huoltoyhtiöön. Yhteystiedot löydät kotisivuiltamme osiosta asuminen - kiinteistön yhteystiedot sekä talon ilmoitustaululta ja ulko-ovista. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Huomaathan että kiinteistönhuoltoyhtiöillä on oikeus periä maksu ovenavauksista. Hinnat löytyvät talojen ilmoitustauluilta.

Kotiavain on kadonnut

Jos kotiavain on kadonnut, voit teettää uuden Aseman Lukossa. Teettääksesi avaimen sinun tulee olla sopimusosapuoli ja todistaa henkilöllisyytesi. Avain maksetaan suoraan Aseman Lukkoon sitä noudettaessa.

Pihatyöt (4).jpg - pienennetty

Lisäavaimien tilaukset

Asukkaiden lisäavaintilaukset tehdään Aseman Lukko Oy:ssä. Avain maksetaan tilausta tehdessä ja asukas noutaa avaimen lukkoliikkeestä. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot