Atomikatu 7

kukkia.jpgkukkia2.jpg

Atomikatu7_sisäpiha.jpg

Atomikatu 7:ää ympäröi neljä päiväkotia ja koulu löytyy kulman takaa. Sijainti onkin ihanteellinen esimerkiksi lapsiperheelle.

Atomikatu7_leikkipaikka.jpg

Asukkaat viettävät paljon aikaa pihassa. Etenkin grillikatos ja leikkipaikka ovat suosittuja. Asukastoimikunta on pitänyt huolen siitä, että piha on viihtyisä. Kerhohuoneelta voi myös lainata monenlaisia ulkopelejä vapaa-ajan viettoon.

Vuosittain asukkaat järjestävät ainakin pihatalkoot ja kirpputorin. Asukastoimikunnan puheenjohtaja Jaana Niemi kertoo, että kiitosta on tullut erityisruokavalioiden huomioimisesta talkoissa.

- Meillä on aina vaihtoehto esimerkiksi niille, jotka eivät syö possua. Täällä on paljon ihmisiä eri taustoilla ja kaikki pyritään huomioimaan.

Atomikatu7_kukat.jpg

Pihoilla kukkivat monenlaiset kukat. Myös hyötykasveja löytyy, esimerkiksi viinimarjapensas ja kirsikkapuu ilahduttavat asukkaita.

Atomikatu7_kerhohuone.jpg

Kerhohuone on laitettu hiljattain uusiksi ja punainen väri piristää muuten mustavalkoista sisutusta.

Hevosen kanssa.jpg

VTS-kodit järjesti keväällä 2016 koko perheen soppatykkitapahtuman Atomikadulla. Tapahtuma keräsi sankan joukon pieniä ja isoja osallistujia. Soppatykkitapahtuman vetonauloja olivat letut ja ponikyyti.

sisältä.jpgpihaa.jpgsisältä2.jpg

Tarina kirjoitettu ja kuvattu kesällä 2016. Kuvia lisätty 2017.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot