Avainlippu-palvelu

Yhteiskunnallinen-yritys

VTS-kodeille Avainlippu- ja Yhteiskunnallinen yritys -merkki

VTS-kodeille on myönnetty oikeus käyttää sekä Avainlippumerkkiä että Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä. Molemmat myöntää Suomalaisen Työn Liitto ja ne kertovat yrityksen toiminnan arvopohjasta. Avainlippu on tae merkittävästä kotimaisesta omistusosuudesta ja siitä että palvelu on tuotettu Suomessa. Avainlipun valitsemalla kuluttaja edistää suomalaista työtä. Yhteiskunnallinen yritys -merkki puolestaan kertoo, että yrityksen tarkoitus on ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Sen liiketoiminta on avointa ja läpinäkyvää, ja suurin osa voitosta käytetään yhteiskunnallisiin tavoitteisiin.

VTS-kotien a§umisjulistus

Päämäärämme ei ole voitontavoittelu. Vuokramme ovat pysyvästi markkinahintoja edullisemmat. VTS-kodit vuokraa asuntoja tarvitseville.

Asumisjulistus

Sähköisiä palveluja

Osa sähköisistä palveluista vaatii kirjautumisen. Sivuille pääset jos olet rekisteröitynyt kerran pankkitunnuksilla tai saanut käyttäjätunnuksen asiakaspalvelun kautta.

Valitse esimerkiksi joku viereisistä ja katso muutkin palvelut tästä. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia rekisteröidy pankkitunnuksilla.

VTS-kodit myös Facebookissa

Katso ja tykkää. Välitämme <3

www.facebook.com/vtskodit
Katso Facebookista myös Särkänniemi kuvat ja video!

Vuokrat.jpg

Edullista asumista VTS-kodissa

VTS-asukkaat maksavat selvästi vähemmän kuin vapaarahoitteisissa vuokra-asunnoissa asuvat. Ero on kasvanut vuosi vuodelta.

VTS-asukkaiden saama hyöty oli viime vuonna noin kuukauden vuokran suuruinen tiukemmankin laskentakaavan mukaan. VTS-kotien vuoden 2016 keskivuokra oli 11,34 e/m2/kk sisältäen vesiennakon. Tampereen vapaarahoitteisten asuntojen keskivuokra oli 13,94. Selvästi edullisempi vuokra johtuu VTS-kotien yleishyödyllisyydestä. Tarkoitus ei ole tuottaa voittoa, vaan vuokrata asuntoja mahdollisimman edullisesti. Tämä vaatii pitkäjänteistä ja huolellista taloudenpitoa. Myös matala korkotaso on auttanut pitämään korotukset hyvin pieninä. 2017 vuokria ei korotettu.

Asukasviesti 2/2017 jaettu VTS-koteihin viikolla 21

Uusin lehti ja edellisetkin löytyvät Edelliset asukaslehdet löytyvät sähköisinä kotisivun Asuminen-osiosta.

Lue ne täältä.

Asukasviesti 2/2017

Yhteisökylää, naapuriapua, iloa arkeen..

Lisää uuden asukasviestin sivulla 8-9.

Katso täältä.

Talojen tarinoita - Opiskelijankatu 19

Opiskelijankatu 19:stä löytyy monenlaiset mahdollisuudet harrastaa kädentaitoja. Aktiiviset asukkaat pitävät talolla esimerkiksi puuverstasta.

Lisää Opiskelijankadusta ja muista taloista näet Talojen tarinoista.

Tee ensin hakemus VTS-koteihin

Lähes 9000 vuokra-asunnosta aina joku vapautuu. Kaikki eivät ehdi vapaiden listalle. Tämän takia kannattaa tehdä ensin hakemus, mieluisat kaupunginosat ja huoneistotyypit ilmoittaen.

Asuntojamme on eri puolilla Tamperetta; pohjoinen, itä, etelä, länsi ja keskusta - katso pdf-tiedosto - mm. rivi- ja kerrostaloja.

  Aidosti tamperelainen.

  Osoite | Kaupunginosa

  Osoite Osoite
  Tieto 2Tieto 2
  Tieto 3Tieto 3

  Yhteystiedot

  Tähän yhteystiedot

  Kuva

  Lisätiedot