Huom! tämä on vain demo-sivu.

Please note, however, that this is just an example technical demo.

Asukastapahtumia - isoja ja pienempiä

VTS-kodit järjestää asukkailleen useita tapahtumia vuosittain. Osa tapahtumista on suunnattu kaikille VTS-kotien asukkaille, osa luottamustoimissa työskenteleville.

Särkänniemi-päivä keväisin ja Koiramäen joulu loppuvuodesta tunnetuimpia ja suurimpia asukastapahtumia. Soppatykki-tapahtumia järjestetään vuosittain eri puolilla kaupunkia. Soppatykki-tapahtumat ovat niinikään avoimia tilaisuuksia asukkaille ja niissä on myös oheisohjelmaa. Soppatykki-tapahtumia järjestetään kaupunginosittain tai kiinteistöittäin ja niistä ilmoitetaan aina myös kiinteistöjen ilmoitustauluilla. Erilaiset talvi- ja kesäriehat kuuluvat myös vuosittaisiin tapahtumiin.

Katso tapahtumien kuvia täältä.

Koulutukset

VTS-kodit kouluttaa erilaisissa luottamustehtävissä olevia asukkaitaan. Asukastoimikuntien jäsenille, puheenjohtajille, sihteereille, taloudenhoitajille, turvallisuuspäälliköille ja ympäristöohjaajille on kaikille omat räätälöidyt koulutuksensa. Koulutuskalenteri julkaistaan aina kevääksi ja syksyksi erikseen ja koulutuksista tulee tarkempaa tietoa etusivun Ajankohtaista-osioon. Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu Lyyti-palvelun kautta aina kyseisen koulutuksen tietojen alta.

Erilaisista luottamustoimista VTS-kodeissa saat lisätietoja Asuminen - Asukasdemokratia -osiosta tai asiakaspalvelupäällikkö Reijo Jantuselta.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot