Ohita navigaatio

Vuokrakoti lyhytaikaiseen asumiseen

Tarvitsetko vuokra-asunnon tilapäiseen tarpeeseen?

VTS-kodit vuokraa asuntoja määräaikaisella vuokrasopimuksella myös lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi oman asunnon putkiremontin ajaksi. Lyhytaikaiseen vuokraukseen tarkoitetut asunnot sijaitsevat remonttiin menevissä kiinteistöissämme eikä määräaikaista vuokrasopimusta voi jatkaa määräajan päätyttyä. Asunnot ovat kalustamattomia.

Ilmoitamme lyhytaikaiseen vuokraukseen vapautuvista asunnoista kotisivuillamme sekä Vuokraovessa, jossa kyseiset asunnot on merkitty erillisellä tekstillä. Lisätietoja saat asikaspalvelustamme asiakaspalvelu@vts.fi

Voit hakea asuntoa täyttämällä hakemuksen. Mainitsethan hakemuksella mitä asuntoa/asuntoja haet ja, että haet asuntoa lyhytaikaiseen asumiseen.

Haettavissa olevat asunnot:

- täytä hakemus, katsotaan mitä meiltä löytyy

5. Sähköiset palvelut 352x215.jpg

Sähköiset palvelut

Voit hoitaa useat asumiseen ja asunnon hakuun liittyvät asiat sähköisten palveluidemme kautta helposti juuri silloin kun sinulle sopii.

Katso täältä

Asukasedut ja asukastoiminta.png

Asukasedut ja asukastoiminta

VTS-kotien asukkaana saat kohtuuhintaisen vuokran lisäksi useita muita etuja ja halutessasi voit myös osallistua vireään asukastoimintaan.

Lue lisää

Vapautuvat asunnot 352x215.jpg

Vapaat vuokra-asunnot

Täältä löydät vapaat ja vapautumassa olevat asuntomme. Tutustu ja täytä hakemus! Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

Katso vapaiden lista

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy