Ohita navigaatio

Hei! Kiitos, että tulit Pilotti-käyttäjäksi

Tämän sivun kautta pääset kokeilemaan OmaVTS-palvelun käyttöä. OmaVTS tulee korvaamaan nettisivujemme vanhat sähköiset palvelut. Jos käytät vanhoja palveluja käytät edelleen niihin vanhoja tunnuksiasi ja OmaVTS-palveluun on tehtävä erilliset tunnukset.

Tästä voit lähettää palautetta OmaVTS-palvelun toiminnasta ja raportoida mahdolliset virheet.

OmaVTS pilottiin kuva.jpg

AsukkaalleVTS-kotien uudet sähköiset palvelut - OmaVTS

Näin otat OmaVTS-palvelun käyttöön:

1. Uuteen palveluun rekisteröitymisessä tarvitset ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksiasi. Jatkossa kirjautumiseen riittää sähköpostiosoite ja salasana

2. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi ja salasanan päätät itse

3. Siirry OmaVTS-palveluun tästä linkistä

- huomioithan sen, että ennen marraskuuta 2022 mahdollisesti tekemäsi vanhojen sähköisten palvelujen tunnukset eivät toimi OmaVTS-palvelussa

OmaVTS.jpg - pienennetty

talous .jpg

Oma talous

Täältä näet vuokrasopimus ja vuokranmaksutietosi.

Huomaathan, että katsoessasi vuokranmaksutietojasi kuun 1.-5. päivä, saattavat tiedot näkyä virheellisesti. Todellinen maksutilanne näkyy tiedoissasi vasta vuokran eräpäivänä.

Katso tietosi

Pisteet kotiin.jpg

Pisteet kotiin- asukasetujärjestelmä

Asukasetupisteillä teet kodistasi entistä viihtyisämmän. Voit mm. maalaa seiniä, sisustaa tai käyttää pisteitä palveluihin kuten ammattilaisen tekemään kotisiivoukseen. Tutustu vaihtoehtoihin ja kotiuta pisteesi OmaVTS-palvelupyynnöistä löytyvällä lomakkeella!

Tarkasta pistetilanteesi

OmaVTS (1).jpg

Kiinteistön tiedot ja muuttoilmoitus

Täältä näet oman asuinkiinteistösi perustiedot. Huom! Muuton yhteydessä tehtävä tulo- ja lähtöilmoitus tehdään tästä osiosta löytyvällä huoltoyhtiön muuttoilmoituslomakkeella.

Kiinteistön tiedot

vikailmoitus.jpg

Vikailmoitukset

Vikailmoitukset tehdään OmaVTS-palvelussa ja ne menevät suoraan huoltoyhtiöllesi. Kiireelliset vikailmoitukset, kuten vesivuodot, on aina tehtävä suoraan huollon 24/7 päivystysnumeroon. Yhteystiedot löydät OmaVTS-palvelusta ja kiinteistön ilmoitustaululta.

Tee vikailmoitus täällä

Palvelupyynnöt.jpg

Palvelupyynnöt

OmaVTS-palvelussa on valmis lomake autopaikkojen, pistehankintojen ja maksuttoman astianpesukoneen asennuksen tilaukseen sekä asumishäiriöistä ilmoittamiseen.

Tee palvelupyyntö tästä

Viestit.jpg

Viesti VTS-kodeille

Viestit osiossa voit olla yhteydessä VTS-koteihin missä tahansa asumisen asiassa. Käsittelemme viestit 1-3 arkipäivän kuluessa. Saat sähköpostiisi heräteilmoituksen, kun sinulle on tullut uusi viesti OmaVTS-palveluun.

Lähetä viesti

Sähköinen irtisanominen.jpg

Sähköinen irtisanominen

Voit irtisanoa vuokrasopimuksesi sähköisellä lomakkeella. Luethan ensin huolellisesti irtisanomiseen ja poismuuttamiseen liittyvät ohjeet.

Lisätietoa irtisanomisest

Asumisen palvelut.jpg

Asumisen palvelut

OmaVTS-palvelusta löydät myös tärkeät asumiseen liittyvät tiedotteet ja linkit.

Tästä OmaVTS-palveluun

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy