Ohita navigaatio

Tesoma: Naapuriapu-mallia rakentamaan!18.4.2018 11:58

Tervetuloa mukaan!

Stean avustamassa Naapurilähiö-hankkeessa elvytetään naapuriapua asuintaloissa, -kortteleissa ja asuinalueilla. Naapuriavun mallia rakennetaan aluksi Tampereen Tesomalla.

naapuriapu_roolit.jpg

Naapurilähiö-hanke (2017-2020) on Stean rahoittama ja Yksinasuvat ry:n hallinnoima, VTS-kotien kanssa yhteistyössä toteutettava naapuriavun kehittämishanke. Siinä Yksinasuvat ry kehittää käytännönläheistä mallia naapurustoja hyödyttävän naapuriavun toteuttamiseksi. Vapaaehtoisverkostoon kuuluu naapuriavun tarjoajia, vastaanottajia ja yhdistyksen kouluttamia yhteisökoordinaattoreita. Tarjoamme VTS-asukkaille mahdollisuuden olla suunnittelemassa ja toteuttamassa Naapuriapu-mallin ensimmäisiä toteutuksia hankkeessamme. Mukaan on jo liittynyt asukkaita niin avun tarjoajiksi kuin vastaanottajiksikin. Ensimmäiset yhteisökoordinaattoritkin on koulutettu, joten pääsemme jo tänä keväänä aloittamaan kenttätyön eli avun välityksen.

Ilmoittaudu sinäkin mukaan yhteen tai useampaan rooliin! Lisätietoa antaa hankekoordinaattori Viivi Selin, viivi.naapurilahio@gmail.com tai puhelimitse hankejohtaja Jutta Järvinen 050-4603527. Voit ilmoittautua mukaan myös tästä . Lisätietoa hankkeesta www.yksinasuvat.fi/naapurilahio-hanke tai https://www.facebook.com/pg/naapurilahio.

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy