Ohita navigaatio

VTS-kodit

RAKENTAMINEN

VTS-kotien tavoitteena on rakennuttaa uusia, energiatehokkaita, kohtuuhintaisia ja monipuolisella asuntojakaumalla varustettuja kiinteistöjä hyvien palvelujen lähelle ja hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

VTS-kotien asunnot ovat lähtökohtaisesti markkinavuokraltaan alueellisesti edullisempia kuin muut vuokra-asunnot Tampereella. Asunnot ovat myös laatutasoltaan ja asumisviihtyvyydeltään korkeatasoisia.

Uudisrakentamisen lisäksi VTS-kodit perusparantaa vuosittain vanhoja kiinteistöjä. Korjausrakentamisen tavoitteena on parantaa asumisen ja asumisviihtyvyyden laatua sekä parantaa kiinteistöjen teknistä kuntoa ja energiatehokkuutta, lisäten samalla kiinteistöjen arvoa. Kiinteistöjen kokonaisvaltaisen perusparantamisen lisäksi kiinteistökannassa tehdään paljon erilaisia osakorjauksia ja PTS-korjauksia kiinteistöjen kunnon ylläpitämiseksi.

Kunkin uudiskohteen ja perusparannettavan kohteen asuntoja haetaan erikseen kohteelle ilmoitettuna hakuaikana. Katso haussa olevat uudiskohteet tästä.

Käynnissä olevat uudis- ja perusparannuskohteet

Rollikankatu 2, Härmälänranta

Härmälänrannassa VTS-kodeilla on yhteistontti kahden muun toimijan kanssa. Tontille rakennetaan yhteiskäytössä oleva piha-alue ja pysäköintihalli asuinrakennuksen lisäksi. Kiinteistöön tulee erikokoisia asuntoja ja pieni liiketila. Rakentaminen on aloitettu syksyllä 2022 ja valmista tulee keväällä 2024

Rollikankatu 2, havainnekuva pihasta päin.jpg

Juurikatu 26, Lamminpää

Lamminpään alueella on rakennustyöt käynnissä. Tontille on valmitumassa 4:n kerrotalon kokonaisuus joihin tulee yhteensä 108 asuntoa. Ensimmäinen vaihe valmistuu 30.3.2024 ja koko kiinteistö valmistuu syksyllä 2024.

Juurikatu 26, havainnekuva I.jpg

________________

1. Täytä asuntohakemus 352x215.jpg

Täytä asuntohakemus

Hakemuksella pääset mukaan vapautuvien asuntojen asukasvalintoihin. Kerro mieluisat kaupunginosat, asunnon koko ja vuokra.

Täytä hakemus

Asukasedut ja asukastoiminta

Asukasedut ja asukastoiminta

VTS-kotien asukkaana saat kohtuuhintaisen vuokran lisäksi useita muita etuja ja halutessasi voit myös osallistua vireään asukastoimintaan.

Lue lisää

Nettisivuille Ark 6.jpg

Vapaat vuokra-asunnot

Täältä löydät vapaat ja vapautumassa olevat asuntomme. Tutustu ja täytä hakemus! Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

Katso vapaiden lista

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy