Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

ILOISTA ASUKASTOIMINTAA

Osallistu asukastoimintaan ja ole mukana rakentamassa kotoisaa asuinyhteisöä!

Asukasdemokratian päämääriä ovat asumisviihtyvyyden edistäminen ja vuokratason kohtuullisuuden turvaaminen - viihtyisä ja hyvin hoidettu kiinteistö on asukkaiden ja VTS-kotien yhteinen etu. Jokainen asukas voi osaltaan huolehtia asuinkiinteistön kunnosta ja asuinyhteisön toimivuudesta, jolloin VTS-kodeissa on kaikilla hyvä asua ja elää!

Jokaisella talolla pidetään vuosittain asukaskokous, johon kutsutaan kaikki talon asukkaat. Asukaskokous valitsee asukastoimikunnan. Toimikunta edustaa asukkaita vuokranantajaan päin ja järjestää asumisviihtyvyyttä ja yhteisöllisyyttä lisäävää toimintaa taloilla. Asukastoimikunnan jäsenet saavat Pisteet kotiin -asukasetupisteitä.

Asukastoimikunnat saavat vuosittain määrärahan (S-kortille saldoa), minkä avulla voi järjestää erilaisia tapahtumia omalla talolla ja varustella yhteisiä tiloja.

VTS-kodit tukee asukkaita ja asukastoimintaa järjestämällä tapaamisia, kokouksia ja koulutuksia, julkaisemalla aineistoja ja innostaen asukkaita toimintaan.

VTS-kotien asukashallinnon toimijat:

- Asukaskokous

- Asukastoimikunta (asukaskokous valitsee)

- Asukastoimikuntien puheenjohtajien kokous

- Asukasdemokratia -ryhmä (AD-ryhmä)

- Vuokratalosäätiön ja Vilusen Rinne Oy:n hallitusten asukasjäsenet

- Asukkaiden valitsema tilintarkastaja-valvoja

- VTS-kotien edustajat (mm. isännöitsijät)

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Kysymyksiä ja palautetta sähköpostilla: asukastoiminta@vts.fi

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy