Ohita navigaatio

Ark6 keittiö 352x215.jpg

Omat vuokratiedot

Tarkistat omat vuokranmaksutietosi helposti sähköisten palveluidemme kautta. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla ja luo itsellesi tunnus (toimiva sähköpostiosoite) ja salasana.

Katso omat tietosi

VTS 352x215.jpg

Vikailmoitukset

Kaikki vikailmoitukset tulee tehdä oman talon huoltoyhtiöön. Teet vikailmoituksen kätevästi OmaVTS-palvelussa alla olevan linkin kautta. Kiireelliset vikailmoitukset on tehtävä suoraan huoltoyhtiön päivystysnumeroon, joka palvelee ympäri vuorokauden. Huollon yhteystiedot löydät OmaVTS-palvelun lisäksi myös talon ilmoitustaululta tai ulko-ovesta sekä Kiinteistön tiedoista.

Tee vikailmoitus täällä

Asukasedut ja asukastoiminta.png

Asukasedut ja asukastoiminta

VTS-kotien asukkaana saat kohtuuhintaisen vuokran lisäksi useita muita etuja, kuten harraste- ja yhteiskäyttötiloja, tapahtumia, koulutuksia sekä Pisteet kotiin -asukasetujärjestelmän. Halutessasi voit myös osallistua asukastoimintaan ja olla mukana rakentamassa viihtyisää asuinympäristöä.

Lue lisää

Nettisivuille tyttö, kissa ja läppäri.jpg

Pisteet kotiin -asukasetujärjestelmä

Asukasetupisteillä teet kodistasi entistä viihtyisämmän. Voit mm. maalata seiniä, sisustaa tai käyttää pisteitä palveluihin kuten ammattilaisen tekemään kotisiivoukseen. Tutustu vaihtoehtoihin ja kotiuta pisteesi!

Lue lisää

Nettisivuille tyttö ja lintu.jpg

Talojen tarinat

VTS-kodeissa viihtyy jo lähes 17 000 tamperelaista. Tutustu taloihimme ja asukkaisiimme Talojen tarinat -sivulla.

Lue lisää

kuvat 352x215.jpg

Kuvat

Järjestämme asukkaidemme kanssa useita tapahtumia vuosittain. Tunnetuimpia ja suurimpia ovat Särkänniemi-päivä kesäisin ja Koiramäen joulu loppuvuodesta. Tapahtumistamme on kerätty kuvia jo usean vuoden ajan kuvat.fi-palveluun.

Katso näkyykö tuttuja

AsukkaalleVTS-kodit

VÄHEMMÄLLÄ ENEMMÄN, VTS-kotien asukkaana saat kohtuuhintaisen vuokran lisäksi paljon myös muita etuja. Monipuolinen asukastoimintamme ja Pisteet kotiin -asukasetujärjestelmä takaavat, että VTS-kodeissa asuminen on huoletonta ja helppoa. Talojen toimivat yhteiset tilat, kuten pesulat, saunat ja asukastuvat sekä sujuvan arjen mahdollistavat lisäpalvelut aina nopeasta nettiyhteydestä lapsiparkkiin tuovat lisäiloa elämään. Tutustu palveluihimme ja ota kaikki edut käyttöösi.

VTS - pienennetty

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy