Ohita navigaatio

VTS-kodit

Arvot ja vastuullisuus

Olemme asukkaita varten

Vuokraamme asuntoja niitä eniten tarvitseville. Tyytyväinen, pitkäaikainen ja hyvin palveltu asukas on tavoitteemme. Kunnioitamme asukkaittemme erilaisuutta, mutta yksittäisen asukkaan etu ei saa mennä asukasyhteisön edun edelle.

Yleishyödyllisyys ja vuokrien edullisuus

Vuokraamme asuntoja omakustannusperiaatteella. Kaikki vuokrina kerätyt rahat käytetään asukkaiden asumisen hyväksi. Tarjoamme vakaat ja markkinahintoja edullisemmat vuokrat.

Asumisen turvallisuus ja vastuullisuus

Pidämme asuntomme pysyvästi vuokra-asuntoina ja kunnossa. Henkilökuntamme korkean ammattitaidon avulla kiinteistönpitomme on korkealuokkaista. Huolehdimme myös yhteiskunnallisista vastuistamme, ympäristöstä, viihtyisyydestä ja turvallisuudesta.

Asukasdemokratia, yhteisöllisyys ja hyvät naapurit

Toimintamme perustuu hyvään vuorovaikutukseen asukkaiden kanssa asukasdemokratian keinoin. Haluamme asukkaiden vaikuttavan omaan asumiseen. Yhteisöllisyys, hyvät naapurisuhteet syntyvät yhteisten asumisnormien kunnioittamisesta.

Vastuullisuusraportti

Vastuullisuus on yksi VTS-kotien arvoista. Vastuullisuutemme perustuu säätiön sääntöihin ja strategiaan, eettisiin periaatteisiin, sidosryhmiemme odotuksiin sekä toimintaamme vaikuttaviin megatrendeihin. Näiden näkökulmien kautta olemme määritelleet omassa toiminnassamme olennaisimmat ja yhteiskuntaan merkittävimmin vaikuttavat teemat. Nämä vastuullisuuden painopisteet ovat tyytyväiset asukkaat, innostava työyhteisö, hyvinvoiva ympäristö sekä tasapainoinen talous. VTS-kodeille on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä, sekä Yhteiskunnallinen yritys -merkki osoituksena yhteiskunnallisen hyvän tuottamisesta.


Olemme laatineet toiminnallemme vastuullisuustavoitteet vuosille 2021-2023. Seuraamme tavoitteiden toteuttamista ja raportoimme niistä säännöllisesti.

Lue VTS-kotien vastuullisuusraportti 2020 tästä.

Vastuullisuusraportti 1Vastuullisuusraportti 2
Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy