Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Asukasdemokratia

Asukasdemokratian päämääriä ovat asumisviihtyvyyden edistäminen ja vuokratason kohtuullisuuden turvaaminen - viihtyisä ja hyvin hoidettu kiinteistö on asukkaiden ja VTS-kotien yhteinen etu. Jokainen asukas voi osaltaan huolehtia asuinkiinteistön kunnosta ja asuinyhteisön toimivuudesta, jolloin VTS-kodeissa on kaikilla hyvä asua ja elää!

Asukastoiminta

VTS-kotien (Tampereen Vuokratalosäätiö sr ja Vilusen Rinne Oy) asukkailla on yhteishallintolain mukaisesti asukaskokouksessa oikeus esittää omia ehdokkaitaan yhtiöiden hallituksiin (Säätiö 2 asukasjäsentä, ViRi 2 asukasjäsentä). Hallitusten asukasjäsenillä on samat vastuut ja velvoitteet kuin muillakin hallituksen jäsenillä. Vastuu on suuri ja tehtävä edellyttää merkittävää sitoutumista ja ajankäyttöä.

Hallitusten toimikaudet ovat kaksivuotisia, mutta sama henkilö voi olla asukasjäsenenä useampia kausia peräkkäin.

Syksyn 2020 Hallitusvaalit:

Tampereen kaupunginhallituksen konsernijaoston kokouksessa 15.12.2020 vahvistettiin Tampereen Vuokratalosäätiön sr hallituksen asukasjäseniksi toimikaudelle 2021-2022 asukasvaalien tulosten perusteella Ari Haanperä ja Ann-Christin Heinämäki. Vilusen Rinne Oy:n hallituksen asukasjäseniksi toimikaudelle 2021-2022 valittiin asukasvaalien tulosten perusteella Riitta Mäntymäki ja Eija Mustonen.


Tilintarkastaja-valvojaksi toimikaudelle 2021 valittiin Hannu Lamberg / Tilintarkastus Lamberg Oy

Seuraavat Hallitusvaalit käydään syksyllä 2022.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy