Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Pisteet Kotiin

Lue täältä Pisteet kotiin -asukasetujärjestelmän käytänteistä vuonna 2020.

Pisteet kotiin asukasetujärjestelmä - pienennetty

Mikä on Pisteet Kotiin -järjestelmä?

Pisteet kotiin -järjestelmä on VTS-kotien asukasetujärjestelmä. Se palkitsee asukkaita pitkäaikaisesta asumisesta ja kannustaa osallistumaan asukastoimintaan sekä asumisviihtyvyyden kehittämiseen.

Pisteiden käyttäminen

Pisteet kotiin -pisteitä voi käyttää kodin kunnostukseen teettämällä remontteja tai omatoimiremontin tarvikkeisiin. Pisteillä voi myös parantaa monipuolisesti kodin varustetasoa.

Pisteiden käyttämisestä kodin kunnostamiseen, sisustamiseen, kalustamiseen sekä kodinkoneiden ja turvalaitteiden asentamiseen, saat lisätietoja tästä.

Pisteiden käyttäminen palvelujen hankintaan. Lisätietoja tästä.

Pisteiden käyttäminen muuttopalveluun muutettaessa VTS-kodista toiseen VTS-kotiin. Lisätietoja tästä.

Pisteiden käyttämisestä kodin turvalaitteisiin ja etuseteliin. Lisätietoja tästä

Pisteiden lunastaminen

Etusetelin voit tilata palvelukeskuksesta, kun sinulla on vähintään 1000 pistettä. Etuseteli on lunastettavissa, kun maksut ovat ajan tasalla. Etusetelin voit käyttää yhteistyöliikkeissämme, jotka ovat oheisessa liitteessä. Pisteitä etuseteliksi muutettaessa laskukaava on seuraava: pistemäärä jaettuna 111 kertaa 5 on etusetelin arvomäärä. Esimerkiksi: 1000 pistettä / 111 * 5 = 45,05 e. Etuseteli on voimassa yhden kuukauden sen allekirjoittamisesta ja se on käytettävä yhdellä ostokerralla. Käyttämättä jäänyttä pisteseteliä ei lunasteta takaisin.

1.2.2020 alkaen etusetelihankintoja voi tehdä vain Ikeasta sekä Kalevan ja Lielahden Powerista.

Ehdot pisteitä lunastettaessa

Pisteitä lunastettaessa ei saa olla vuokra- tai muita maksurästejä VTS-kodeille. Vuokranantajan suorittama vuokrasopimuksen purku asukkaasta johtuvista syistä, nollaa kertyneet pisteet kokonaisuudessaan.

Muuttaessasi pois VTS-kodeilta, voit käyttää pisteesi kolmen kuukauden kuluessa vuokrasopimuksesi päättymisestä. Sen jälkeen pisteet nollautuvat.

Pisteiden kertyminen

Pisteitä kertyy asumisesta, vuokranmaksusta ajallaan, erilaisista luottamustehtävistä sekä voimassaolevasta kotivakuutuksesta, jonka tiedot on ilmoitettu palvelukeskukseemme. Pisteitä kertyy vain vuokrasopimuksen allekirjoittaneille sopimusosapuolille. Pisteet kertyvät järjestelmään liittymispäivästä lähtien ja vain täysiltä asumiskuukausilta. Takautuvasti ei pisteitä voi saada.

Oheisesta pistekertymätaulukosta näet, mistä kaikesta pisteitä kertyy ja minkä verran. Oman pistekertymäsi näet Pisteet kotiin -sivuilta kohdasta pistetiedote.

Pistejärjestelmään liittyminen

1.5.2011 lähtien kaikki uudet asukkaat on liitetty Pisteet kotiin -asukasjärjestelmään vuokrasopimuksen allekirjoittamisella (ellei asukas ole tätä kieltänyt).

Yleistä pisteistä

VTS-kodit varaa mahdollisuuden muuttaa pistejärjestelmää. Pistejärjestelmää kehitetään yhteistyössä asukkaiden edustajien kanssa. Pisteistä ei tule kenellekään verotettavaa tuloa, eikä järjestelmä ole ristiriidassa asukkaiden mahdollisesti saamien asumistukien tai muiden tulonsiirtojen kanssa. Etuja ei voida verotussyistä antaa rahana.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy