Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

PISTEET KOTIIN

Pisteet kotiin kaihtimet
Voit hyödyntää asukasetupisteitä mm. sälekaihtimiin.

MIKÄ ON PISTEET KOTIIN -JÄRJESTELMÄ?

Pisteet kotiin -järjestelmä on VTS-kotien asukasetujärjestelmä. Se palkitsee asukkaita pitkäaikaisesta asumisesta ja kannustaa osallistumaan asukastoimintaan sekä asumisviihtyvyyden kehittämiseen.

1.5.2011 lähtien kaikki uudet asukaat on liitetty pisteet kotiin -asukasjärjestelmään vuokrasopimuksen allekirjoituksella (ellei asukas ole tätä kieltänyt). Pisteet kertyvät järjestelmään liittymispäivästä lähtien ja vain täysiltä asumiskuukausilta. Takautuvasti ei pisteitä voi saada.

Asukasetupisteitä kertyy mm. asumisesta, vuokranmaksusta ajallaan, erilaisista luottamustehtävistä sekä voimassa olevasta kotivakuutuksesta, jonka tiedot on ilmoitettu asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@vts.fi

Pisteitä kertyy vain vuokrasopimuksen allekirjoittaneille sopimusosapuolille. Aktiivisesta asukastoiminnasta kertyvät pisteet ovat henkilökohtaisia, kaikki muut pisteet jaetaan tasan vuokrasopimuksen osapuolten kesken. Esimerkiksi liittymispisteinä annetaan 500 pistettä. Jos vuokrasopimuksen on allekirjoittanut kaksi henkilöä, pisteet jaetaan heidän kesken. Tällöin molemmat saavat 250 pistettä. Asukasetupisteitä kertyy mm. asumisesta, vuokranmaksusta ajallaan, erilaisista luottamustehtävistä sekä voimassa olevasta kotivakuutuksesta, jonka tiedot on ilmoitettu asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@vts.fi

VTS-kodit varaa mahdollisuuden muuttaa pistejärjestelmää. Pistejärjestelmää kehitettään yhteistyössä asukkaiden edustajien kanssa. Pisteistä ei tule kenellekkään verotettavaa tuloa, eikä järjestelmä ole ristiriidassa asukkaiden mahdollisesti saamien asumistukien tai muiden tulon siirtojen kanssa. Etuja ei voida verotusryistä antaa rahana.

EHDOT PISTEITÄ LUNASTETTAESSA

Pisteitä lunastettaessa ei saa olla vuokra- tai muita maksurästejä VTS-kodeille. Vuokranantajan suorittama vuokrasopimuksen purku asukkaasta johtuvista syistä nollaa vuokrasopimuksen pisteet kokonaisuudessaan. Poismuuttotilanteissa pisteseteli voidaan luovuttaa vsta, kun vakuuskäsittely on suoritettu eikä mitään maksettavaa VTS-kodeille ole. Pisteseteli on lunastettava yhden kuukauden (1kk) kuluessa vakuuden käsittelystä. Talon takuuaikana asunnoissa ei saa tehdä pisteet kotiin -remontteja eikä kalustemuutoksia. Pisteillä voi kuitenkin tilata mm. ammattitason siivouksen tai parvekalsien aurinkoverhot.

PISTEIDEN KERTYMINEN

Pistekertymätaulukosta näet mistä kaikesta pisteitä kertyy ja minkä verran. Tarkista oma pistetilanteesi täällä (vaatii kirjautumisen).

PISTEIDEN KÄYTTÄMINEN

Tee pistehankinta-tilaus tällä palvelutilauslomakkeella (vaatii kirjautumisen). Huom. Pistehankintoja ei voi maksaa osittain rahalla, vaan pisteiden on riitettävä koko hankintaan! Lisätietoja tarvittaessa palveluisannoitsijat@vts.fi

Näyttökuva 2023-11-23 151612.jpg - pienennetty
Klikkaamalla tästä pistetaulukko aukeaa pdf-muodossa, josta näet kootusti kaikki vaihtoehdot pisteiden käyttämiseen.

Yleiset pistetiedustelut: asiakaspalvelu@vts.fi
Pisteremontit: palveluisannoitsijat@vts.fi

________________________________

Nettisivuille remontoiva pariskunta.jpg

Pisteet kotiin -esitteet

Lue täältä miten asukkaamme ovat hyödyntäneet pisteensä.

Lue lisää

Nettisivuille tyttö, kissa ja läppäri.jpg

Sähköiset palvelut

Voit hoitaa useat asumiseen ja asunnon hakuun liittyvät asiat sähköisten palveluidemme kautta helposti juuri silloin kun sinulle sopii.

Katso täältä

Nettisivuille tyttö ja lintu.jpg

Asukasviesti

Asukasviesti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä VTS-kotien asukaslehti, josta löydät ajankohtaista asiaa asumiseen liittyen.

Lue lehdet täältä

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy