Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Lapsiparkit

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua eri kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. He pääsevät muutamaksi tunniksi lauantaihoitoon asukastilaan ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa.

Syksyn 2022 lapsiparkit:

Palvelu toteutetaan määräaikaisena 10.9 - 17.12.2022 välisenä aikana vaihtoehtoisesti klo 11-15 tai 13-17 seuraavasti:

Haukiluoma, Hervanta ja Kalkku/Rahola: joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 10.9. ja kestäen 17.12. saakka, poislukien Pyhäinpäivä 5.11. Toteutusaika on klo 13-17.

Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää/Ikuri/Virontörmä ja Annala/Kaukajärvi/Levonmäki: joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 17.9. ja kestäen 10.12. saakka. Toteutusajat siten, että Annala/Kaukajärvi/Levonmäki klo 11-15 ja Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää/Ikuri/Virontörmä klo 13-17.

Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille postitetaan heinä/elokuun aikana lapsikohtainen etukortti, joka oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana. Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta, vaikka kuulut kohderyhmään, laita kyselyä asukastoiminta@vts.fi

Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi.

lapsiparkkivoucher II.jpg

Pidetään toisistamme huolta, ethän tuo lastasi lapsiparkkiin kipeänä tai mahdollisten flunssaoireiden aikana.

Mahdolliset tarkennukset tulevat tälle sivulle.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy