Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Lapsiparkit

Lapsiparkkitoiminta jatkuu syksyllä 2020.
Tiedotamme tästä tarkemmin kesän aikana.

VTS-kodit lapsiparkki

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua muutamissa kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. He pääsevät pariksi tunniksi lauantaihoitoon kerhohuoneelle ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa.

Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille postitetaan palvelusta kertova tiedote ja lapsikohtainen etukortti, joka oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana. Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta, vaikka kuulut kohderyhmään, niin ota yhteyttä alueesi asukasisännöitsijään.

Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi.

Lapsiparkit kevät 2020:

Haukiluoma, Hervanta ja Ikuri/Virontörmä, joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 25.1 ja kestäen 16.5 saakka. Toteutusaika on kaikissa klo 13-17.

Annala/Kaukajärvi/Levonmäki, joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 1.2 ja kestäen 23.5 saakka (pois lukien pääsiäislauantai 11.4). Toteutusaika klo 11-15.

Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää, joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 1.2 ja kestäen 23.5 saakka (pois lukien pääsiäislauantai 11.4). Toteutusaika klo 13-17.

Etukortit postitetaan tammikuun aikana palvelun piiriin kuuluvien VTS-kotien kiinteistöjen lapsiperheille.

VTS-kodit lapsiparkki

Mahdolliset tarkennukset tulevat tälle sivulle.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy