Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Lapsiparkit

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua eri kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. He pääsevät pariksi tunniksi lauantaihoitoon asukastilaan ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa.

Syksyn 2021 lapsiparkit:

Haukiluoma, Hervanta ja Ikuri/Virontörmä, joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 11.9. ja kestäen 18.12. saakka (pois lukien pyhäinpäivä 6.11.). Toteutusaika on kaikissa klo 13-17.

Annala/Kaukajärvi/Levonmäki, joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 4.9. ja kestäen 11.12. saakka. Toteutusaika klo 11-15.

Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää, joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 4.9. ja kestäen 11.12. saakka. Toteutusaika klo 13-17.

Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille postitetaan elokuun aikana palvelusta kertova tiedote ja lapsikohtainen etukortti, joka oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana. Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta, vaikka kuulut kohderyhmään, laita kyselyä asukastoiminta@vts.fi

Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi.

Lapsiparkit syksy 2021

Pidetään toisistamme huolta, ethän tuo lastasi lapsiparkkiin kipeänä tai mahdollisten flunssaoireiden aikana.

Mahdolliset tarkennukset tulevat tälle sivulle.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy