Ohita navigaatio

Asukkaalle

Lapsiparkit

VTS-kodit lapsiparkki

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua eri kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. He pääsevät pariksi tunniksi lauantaihoitoon asukastilaan ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa.

Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille postitetaan palvelusta kertova tiedote ja lapsikohtainen etukortti, joka oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana. Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta, vaikka kuulut kohderyhmään, laita kyselyä asukastoiminta@vts.fi

Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi.

Lapsiparkit kevät 2021:

Haukiluoma ja Ikuri/Virontörmä: joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 30.1. ja kestäen 8.5. saakka. Toteutusaika on klo 13-17.

Hervanta: joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 30.1. ja kestäen 8.5. saakka. Toteutusaika on klo 13-17.

Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää: joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 6.2. ja kestäen 15.5. saakka. Toteutusaika on klo 13-17. (Ei toteutusta pääsiäislauantaina 3.4. eikä vappupäivänä 1.5.).

Annala/Kaukajärvi/Levonmäki: joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 6.2. ja kestäen 15.5. saakka. Toteutusaika on klo 11-15. (Ei toteutusta pääsiäislauantaina 3.4. eikä vappupäivänä 1.5.).

Etukortit postitetaan tammikuun alkupuolella palvelun piiriin kuuluvien VTS-kotien kiinteistöjen lapsiperheille.

Pidetään toisistamme huolta, ethän tuo lastasi lapsiparkkiin kipeänä tai mahdollisten flunssaoireiden aikana.

Lapsiparkki kevät 2021.jpg

Mahdolliset tarkennukset tulevat tälle sivulle.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy