Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Lapsiparkit

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua eri kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. He pääsevät muutamaksi tunniksi lauantaihoitoon asukastilaan ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa.

Kevään 2022 lapsiparkit:

Palvelu toteutetaan määräaikaisena 22.1. - 14.5.2022 välisenä aikana vaihtoehtoisesti klo 11-15 tai 13-17 seuraavasti:

Haukiluoma, Hervanta ja Ikuri/Virontörmä: joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 29.1. ja kestäen 7.5. saakka. Toteutusaika on klo 13-17.

Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää ja Annala/Kaukajärvi/Levonmäki: joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 22.1. ja kestäen 14.5. saakka, poislukien pääsiäislauantai 16.4 sekä vappuaatto 30.4. Toteutusajat siten, että Annala/Kaukajärvi/Levonmäki klo 11-15 ja Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää klo 13-17.

Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille on postitettu tammikuun aikana lapsikohtainen etukortti, joka oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana. Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta, vaikka kuulut kohderyhmään, laita kyselyä asukastoiminta@vts.fi

Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi.

Lapsiparkit syksy 2021

Pidetään toisistamme huolta, ethän tuo lastasi lapsiparkkiin kipeänä tai mahdollisten flunssaoireiden aikana.

Mahdolliset tarkennukset tulevat tälle sivulle.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy