Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Lapsiparkit

VTS-kodit lapsiparkki

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua muutamissa kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. He pääsevät pariksi tunniksi lauantaihoitoon kerhohuoneelle ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa.

Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille postitetaan palvelusta kertova tiedote ja lapsikohtainen etukortti, joka oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana. Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta, vaikka kuulut kohderyhmään, niin ota yhteyttä alueesi asukasisännöitsijään.

Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi.

Lapsiparkit syksy 2020:

Haukiluoma ja Ikuri/Virontörmä: joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 19.9 ja kestäen 12.12. saakka. Toteutusaika on klo 13-17. (Ei Pyhäinpäivänä 31.10.)

Hervanta: joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 19.9 ja kestäen 12.12. saakka. Toteutusaika on klo 13-17. (Ei Pyhäinpäivänä 31.10.)

Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää: joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 26.9. ja kestäen 19.12. saakka. Toteutusaika on klo 13-17.

Annala/Kaukajärvi/Levonmäki: joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 26.9. ja kestäen 19.12. saakka. Toteutusaika on klo 11-15.

Etukortit postitetaan syyskuun alkupuolella palvelun piiriin kuuluvien VTS-kotien kiinteistöjen lapsiperheille.

Pidetään toisistamme huolta, ethän tuo lastasi lapsiparkkiin kipeänä tai mahdollisten flunssaoireiden aikana.

VTS-kodit lapsiparkki

Mahdolliset tarkennukset tulevat tälle sivulle.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy