Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Lapsiparkit

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua eri kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. He pääsevät muutamaksi tunniksi lauantaihoitoon asukastilaan ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa.

Kevään 2023 lapsiparkit:

Palvelu toteutetaan määräaikaisena 21.1 - 20.5.2023 välisenä aikana vaihtoehtoisesti klo 11-15 tai 13-17 seuraavasti:

Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää/Ikuri/Virontörmä ja Annala/Kaukajärvi/Levonmäki sekä Etelä-Hervanta: joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 21.1 ja kestäen 13.5 saakka. Poikkeuksena Etelä-Hervannan lapsiparkki, missä toiminta alkaa 4.2.2023.

Haukiluoma, Pohjois-Hervanta: joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 28.1 ja kestäen 20.5 saakka, pois lukien pääsiäislauantai 8.4. Toteutusaika on klo 13-17.

Toteutusajat siten, että Annala/Kaukajärvi/Levonmäki klo 11-15 ja Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää/Ikuri/Virontörmä, Etelä-Hervanta klo 13-17.

Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille postitetaan heinä/elokuun aikana lapsikohtainen etukortti, joka oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana. Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta, vaikka kuulut kohderyhmään, laita kyselyä asukastoiminta@vts.fi

Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi.

lapsiparkkivoucher II.jpg

Pidetään toisistamme huolta, ethän tuo lastasi lapsiparkkiin kipeänä tai mahdollisten flunssaoireiden aikana.

Mahdolliset tarkennukset tulevat tälle sivulle.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy