Ohita navigaatio

Asukkaalle

Asukkaalle

Avaimet

Avainasioissa sinua palvelee VTS-kotien Palvelukeskus.

Avainten nouto

15.3.2019 alkaen uuden kodin avaimet noudetaan VTS-kotien noutoautomaatista. Noutoautomaatti sijaitsee K-Supermarket Kuninkaankulman sisääntuloaulassa R-kioskin vieressä. Osoite on Kuninkaankatu 14. Avaimet voi noutaa sopimuksen alkamispäivästä lukien. Avaimet saa automaatista noutokoodilla, joka toimitetaan sähköpostitse ja tekstiviestitse sopimuksen alkamispäivän aamuna. Avaimet ovat noudettavissa Kuninkaankulman aukioloaikoina, jotka voit tarkistaa tästä. Myös joku muu henkilö voi noutaa avaimet puolestasi, jos toimitat hänelle noutokoodin. Noutokoodin saa ainoastaan sopimuksen allekirjoittanut henkilö. Mikäli sopimusosapuolia on useampia, viesti lähtee sille henkilölle, joka on hakemuksella 1. hakijana. Mikäli haluatte toimittavan toisin, ottakaa yhteyttä palvelukeskukseemme.

Avainten palautus

Pois muutettaessa kaikki asunnon avaimet tulee palauttaa viimeistään sopimuksen päättymistä seuraavaan arkipäivään klo 10 mennessä. Voit palauttaa avaimet myös viikonlopun aikana tai iltaisin erilliseen palautuslaatikkoon. Kyseinen avainten palautuslaatikko sijaitsee Puutarhakatu 11 kiinteistössä, entisen vohvelikahvilan ovessa. Luukun yläpuolella on VTS-kotien vihreä tarra. Ovessa on luukku, josta avaimet voi turvallisesti palauttaa.

Avainten palautus.jpg

Laita avaimet palautuskuoreen. Merkitse kuoreen selkeästi asunnon osoite ja huoneiston numero. Avaimet tulee palauttaa hyvässä kunnossa, sotketut, vioittuneet tai vääntyneet avaimet veloitetaan asukkaalta. Puuttuvat avaimet voivat aiheuttaa lukkosarjan vaihdon, josta aiheutuneet kulut veloitetaan lähtevältä asukkaalta.

Mikäli olet epävarma siitä, montako avainta sinun tulisi palauttaa, voit kysyä asiaa palvelukeskuksestamme.

Kotiavain on jäänyt kotiin

Jos kotiavain on jäänyt kotiin, ota yhteyttä talosi kiinteistön huoltoyhtiöön. Yhteystiedot löydät kotisivuiltamme osiosta asuminen - kiinteistön yhteystiedot sekä talon ilmoitustaululta ja ulko-ovista. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Huomaathan että kiinteistönhuoltoyhtiöillä on oikeus periä maksu ovenavauksista. Hinnat löytyvät talojen ilmoitustauluilta.

Kotiavain on kadonnut

Jos kotiavain on kadonnut, voit teettää uuden Aseman Lukossa. Teettääksesi avaimen sinun tulee olla sopimusosapuoli ja todistaa henkilöllisyytesi. Avain maksetaan suoraan Aseman Lukkoon sitä noudettaessa.

Lisäavaimien tilaukset

Asukkaiden lisäavaintilaukset tehdään Aseman Lukko Oy:ssä. Avain maksetaan tilausta tehdessä ja asukas noutaa avaimen lukkoliikkeestä. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy