Särkänniemi päivä la 9.6.2018 VTS-kotien asukkaille
9.5.2018

Tule viettämään jo kuudetta Särkänniemi-päivää lauantaina 9.6.2018 klo 9-12 huisin halpaan hintaan.
Osallistujilla on käytössä ala-alueen huvilaitteet sekä sisäänpääsy Koiramäelle klo 11-13 välisenä aikana

(käytössä ei ole Akvaario, Planetaario, Näsinneula eikä Super Park)

Ilmoittaudu ja lunasta samalla liput itsellesi ja ystävällesi ajoissa, sillä lippuja on rajoitettu määrä. Lippuja voi lunastaa niin kauan kuin niitä riittää tai 6.6.2018 asti. Lippuja ei voi ostaa portilta eikä Särkänniemen kausikortilla ole sisäänpääsyä yksityistilaisuuteen. Ilmoittautuminen on sitova, kun olet lunastanut liput.
Muistathan tulostaa liput vahvistusviestistä, jonka saat lippujen oston jälkeen Lyyti-palvelusta.

Lippujen hinnat: asukaslippu 5 e, ystävälippu 10 e ja alle kolmevuotias 0 e. Kaikki sisääntulijat tarvitsevat lipun, joka vaihdetaan Särkänniemeen tullessa lippuluukkujen luona VTS-kotien tunnisteeseen. Loppupäivän rannekkeen voi ostaa edulliseen hintaan á 20e Särkänniemen lippupisteistä VTS-kotien tunnistetta vastaan ennen klo 13.00.

Asukas ja yhteistyökumppani: Ilmoittaudu ja lunasta asukaslippusi tästä

(Ohjeet asukkaalle ystävälipun ostoon: jos ostat vain ystävälippuja, niin laita yhteystietoihin oma osoitteesi ja sähköpostisi. Nimen kohdalle laita ystäväsi nimi, näin ensimmäiseen lippuun tulee ystävän nimi, jota ei pääse muuttamaan.)

Asukastoimikunta: Ilmoittaudu ja lunasta liput tästä / lunasta alle 3v liput tästä

(Ohjeet asukastoimikunnalle lippujen ostoon: ostat vain asukas- tai alle 3 v. lippuja, etkä itse osallistu tapahtumaan: laita yhteystietoihin oma osoitteesi ja sähköpostisi. Nimen kohdalle laita ensimmäisen osallistujan nimi, näin ensimmäiseen lippuun tulee osallistujan nimi, jota ei pääse muuttamaan.)

Viikinkilaivassa.jpgTukkijoki.jpg

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot