Ohita navigaatio

VTS-kodit hakee Business Controlleria12.7.2019 09:54

Etsimme Tampereen suurimmalle vuokranantajalle VTS-kodeille kehittämishaluista ja ammattitaitoista

BUSINESS CONTROLLERIA

Tehtävässä vastaat säätiön kuukausiraportoinnista, tilinpäätöksestä sekä säätiön taloushallinnon prosessien ja ohjelmistojen kehittämisestä. Teet konsernin tilinpäätöksen vankalla ammattitaidolla ja vastaat myös välitilinpäätöksistä kaupungin suuntaan. Kykenet hahmottamaan kokonaiskuvan säätiön taloudesta ja tuot oman kädenjälkesi sekä kokemuksesi prosessien kehittämiseen. Pääset aktiivisesti kehittämään taloushallinnon prosesseja ja luomaan modernia toimintaympäristöä yhdessä innostuneen tiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammatillisten tietotaitojen lisäksi analyyttista, proaktiivista ja oma-aloitteista työtapaa, ongelmanratkaisutaitoja ja priorisointikykyä sekä kykyä ja halua kehittää. Kokemus säätiöstä katsotaan eduksesi mutta ei ole edellytys tehtävässä menestymiselle. Tehtävä on uusi ja valittavan henkilön vastuut sekä nimike vahvistuu rekrytoinnin edetessä, valitun henkilön taustan sekä kiinnostuksen huomioiden. Tehtävässä on mahdollisuus edetä haastavampiin tehtäviin tulevaisuudessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Suomen vetovoimaisimman kaupungin kasvuun. Pääset avainpaikalle Tampereen suurimmalle vuokranantajalle kehitysmyönteiseen ja aktiiviseen tiimiin. Saat ympärillesi mukavan työyhteisön, uudet toimitilat Tampereen keskustassa sekä kannustavat henkilöstöedut.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla viikolla 28 Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841 ja viikolla 29-30 Mira Perttula puh. 050 444 4418. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 28.7 mennessä www.adecco.fi

Tampereen Vuokratalosäätiö (VTS-kodit) on vuonna 1970 perustettu Tampere kaupunki- konserniin kuuluva vuokra-asuntokiinteistöjen omistajayhteisö. VTS-kodit vuokraa kohtuuhintaisia asuntoja ja harjoittaa sosiaalista asuntotuotantoa yleishyödyllisessä tarkoituksessa. VTS-kodeilla on yli 9 000 asuntoa, lähes 17 000 asukasta ja yli 500 000 m2 asuntokanta on jatkuvassa kasvussa. Liikevaihto on yli 70 miljoonaa euroa. VTS-kodeilla on merkittävä rooli Tampereen vuokra-asuntomarkkinoilla; se on Tampereen suurin vuokranantaja. VTS-kotien työyhteisö on lämminhenkinen, innostava ja asiantunteva.

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy