Ohita navigaatio

VTS-kodit mukana saunapäivässä lauantaina 27.718.7.2019 14:30

Suomen saunapääkaupungiksi nimetty Tampere on vahvasti mukana lauantaina 27.7 järjestettävässä Saunapäivässä, päätapahtumaa vietetään Ratinanniemessä kello 14 alkaen. Ratinaniemeen tuodaan 17 erilaista siirrettävää saunaa, joissa saunominen on ilmaista. Päivän aikana myös nysseen pääsee ilmaiseksi saunatakki päällä.

VTS-kodit haluaa osaltaan olla mukana tässä mukavassa tapahtumassa. Haastammekin nyt niin VTS-kotien asukkaat kuin työntekijät osallistumaan Saunapäivään! Kaikki VTS-kotien asukkaat, jotka osallistuvat haasteeseen palkitaan lipulla Tampereen maauimalaan.

Osallistumisohjeet:
- Postaa someen (Facebook, Instagram tai Twitter) kuva itsestäsi saunatakissa/pyyhkeessä/uikkareissa Ratinanniemessä Saunapäivänä 27.7. Kuvassa täytyy näkyä, että se on otettu Ratinanniemessä.
- Lisää kuvaan hashtagit #vtskodit, #saunahaaste ja #saunapäivä
- Vinkkaa meille osallistumisesta vielä yksityisviestillä Facebookissa/Instagramissa/Twitterissä, kerro viestissä myös yhteystietosi maauimala-lipun postitusta varten. Mikäli kuvassa on useampi henkilö, ilmoitattehan kaikkien yhteystiedot lippujen postitusta varten. Lippuja jaetaan yksi kappale/henkilö.


VTS-kotien asukkaat voivat osallistua haasteeseen myös sähköpostilla. Lähetä kuva itsestäsi saunatakissa Ratinanniemessä Saunapäivänä 27.7 sähköpostilla markkinointi@vts.fi. Liitä sähköpostiin yhteystietosi. VTS-kodit voi julkaista sähköpostilla lähetetyt kuvat somekanavissaan.

Haastamme myös muita yrityksiä ja yhdistyksiä osallistumaan Saunapäivään ja saunahaasteeseen!

#vtskodit #saunahaaste #saunapäivä

Lue lisää saunapäivästä

Vihta.jpg - pienennetty

Takaisin

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy