Ohita navigaatio

Asukkaalle

Arkkitehdinkatu 4

Tutustu Arkkitehdinkatu 4:n huoneistotyyppeihin ja vuokratietoihin täällä. Esitteen löydät täältä (aukeaa PDF-muodossa).

Upeita koteja Hervannan parhaalla paikalla

Taloon valmistuu joulukuussa 2021 yhteensä 60 viihtyisää kotia. Huoneistotyyppejä löytyy mukavan kokoisista yksiöistä aina isompiin kolmen huoneen asuntoihin. Perusparannetut asunnot ovat muuttovalmiita tammikuussa 2022. Tässä talossa tupakointi on kielletty kaikissa kiinteistön sisätiloissa sekä parvekkeilla/terasseilla. Tupakointi on sallittu vain siihen tarkoitukseen osoitetulla paikalla kiinteistön piha-alueella.

Arkkitehdinkatu 4 33m2.jpgArkkitehdinkatu 4 40m2.jpg - pienennetty

Arkkitehdinkatu 4 44,5m2.jpg - pienennettyArkkitehdinkatu 4 64,5m2.jpg - pienennetty

Tutustu malliasuntoon 2h+kt+kh+las.p 40m²

Viihtyisää asumista ja lempeää oleilua

Arkkitehdinkadulla nautit asuntojen avarista pohjaratkaisuista ja perusparannuksessa täysin uusituista pinnoista. Asuinhuoneiden lattioihin on valittu jalan alla mukavalta tuntuva vinyylilankku. Kylpyhuoneet on laatoitettu ja niissä on mukavuutta lisäävä lattialämmitys. Asuntojen ikkunoissa on sälekaihtimet ja parvekkeet on lasitettu. Modernista keittiöstä löytyy keraaminen liesitaso ja astianpesukone, joka kruunaa keittiön ja helpottaa arjen pyörittämistä. Vaaleasävyisten materiaalien ansiosta koti on helppo sisustaa oman näköiseksi.

Arkkitehdinkatu 4 - pienennetty

Arkkitehdinkatu 4 - pienennetty

Arkkitehdinkatu 4 - pienennetty

Arkkitehdinkatu 4 - pienennetty

Hyödynnä toimivat asukastilat

Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät toimivat asukastilat. Uusitut saunatilat kutsuvat rentoutumaan ja tilava talopesula kuivaushuoneineen helpottaa arkea. Pyörille, lastenvaunuille ja muille aktiiviseen arkeen kuuluville ulkoiluvälineille löytyvät omat hyvän kokoiset säilytystilansa. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös oma irtaimistovarasto. Viereiseen taloon syksyllä 2022 valmistuva maksuton korttelikuntosali tekee kuntoilusta helppoa.

Yhteiset tilat B-talo.jpgYhteiset tilat pesula.jpg

Arkkitehdinkatu 4 - pienennetty

Uuden kodin lisäksi saat paljon muitakin etuja

Viihtyisä ja omannäköinen vuokrakoti on ihana juttu, mutta vielä ihanampaa on, kun kodin lisäksi voi nauttia myös huikeista lisäpalveluista. Meillä asuessasi sinun ei tarvitse kantaa huolta nettiliittymistä tai kertyvistä pyykkivuorista, sillä vuokraan sisältyy tehokas netti ja talon pesulassa pyykit pyöräyttää nopeasti puhtaaksi. Lisäksi lemmikkieläimet ovat tervetulleita kaikkiin VTS-koteihin. Tutustu monipuolisiin asukasetuihimme täällä.

Arkkitehdinkatu 4

Palvelut, luonto ja ratikka - näitä on Hervanta

Monipuolinen Hervannan kaupunginosa on kuin oma pieni kaupunki, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Alueelta löytyvät päiväkodit ja koulut aina ala-asteesta yliopistoon asti. Ostoskeskus, kirjasto, uimahalli, ravintolat sekä urheilukentät ja leikkipuistot tarjoavat viihdettä ja tekemistä vapaa-aikaan kaikenikäisille.

Arkkitehdinkatu 4 sijaitsee Etelä-Hervannan rauhallisella ja vehreällä alueella eli lenkkipolut alkavat lähes omalta kotiovelta. Lähin ratikkapysäkki löytyy melkein talon kulmalta, joten julkisten liikennevälineiden käyttö ei voisi olla helpompaa.

.

Arkkitehdinkatu 4

Arkkitehdinkatu 4.jpg - pienennetty

Löydä juuri sinulle sopiva koti

Tutustu huoneistotyyppeihin ja vuokratietoihin täällä. Hae juuri sinulle sopivaa kotia täyttämällä asuntohakemus. Asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella.

Arkkitehdinkatu 4 - pienennetty

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy