Ohita navigaatio

Asukkaalle

Meiramipolku 1

Meiramipolku sijaitsee Annalan Levonmäen rauhallisella asuinalueella. Parasta Levonmäessä on asukkaiden mukaan luonnonläheisyys. Vieressä on Kaukajärvi ja monenlaisia ulkoilumahdollisuuksia.

Meiramipolku1.jpg

Meiramipolulla on vain 15 asuntoa, mikä tekee pihapiiristä rauhallisen.

Meiramipolku1_leikkipaikka.jpg - pienennetty

Lapsia pihoilla on paljon, mikä ei ole ihme, sillä koulut ja päiväkoti löytyvät parin kilometrin säteeltä.

meiramipolku1_Järviset.jpg

Asukastoimikunnan puheenjohtaja Matti Järvinen ja taloudenhoitaja Mervi Järvinen ovat asuneet taloilla alusta saakka. Parikymmentä vuotta on hurahtanut nopeasti ja lapset ovat jo hyvän aikaa sitten lentäneet pois pesästä.

meiramipolku1_Oskari.jpg

Järvisten koira Oskari on asunut koko elämänsä Meiramipolulla. Takapiha on Oskarin aluetta ja se tarkkailee ohikulkijoita uteliaasti Mervi Järvisen hoitaessa istutuksiaan.

Meiramipolku1_naapurit.jpg - pienennetty

Järvisten yläkerrassa asuvista Jouni Etholenista ja Liisa Grossesta on tullut pariskunnalle hyviä ystäviä.

- Meillä on parhaat naapurit. Olemme niin samanhenkisiä Liisan ja Jounin kanssa, että juttu luisti heti. Vietimme juuri juhannuksen yhdessä meidän mökillä. Meillä on myös yhteinen villiviini, joka kurottelee meidän takapihalta Jounin ja Liisan parvekkeelle, Mervi Järvinen kertoo.

Järviset ja muutamat muut aktiivit järjestävät taloille joka vuosi talkoot.

- Toivoisin, että ihmiset osallistuisivat laajemmin yhteiseen toimintaan. Tämä on kuitenkin meidän kaikkien yhteinen koti, tuumaa Matti Järvinen ja jatkaa.

- Viime talkoiden päätteeksi oli mukavaa, kun huudettiin karaokea kerhohuoneella. Sinne olisi mahtunut meidän muutaman lisäksi muitakin, Järvinen vinkkaa.

Tarina on kirjoitettu ja kuvattu kesällä 2016.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy