Ohita navigaatio

Asukkaalle

Tämä tarina on kirjoitettu "vanhasta" Nikinväylä 5:sta. Rivitalojen perusparannus ja uuden luhtitalon rakentaminen 2019. Uusilta asukkailta uusia tarinoita myöhemmin...

Nikinväylä 5

Sijainti. Se on Nikinväylä 5:ssä kohdallaan. Kohde sijaitsee keskellä ihanan vehreää Atalaa. Lenkkimaastot, luontopolku ja järvi ovat kivenheiton päässä. Kuitenkin aivan talojen vierestä löytyy bussipysäkit useaan eri suuntaan. Aikatauluja ei juuri tarvitse vilkuilla, koska busseja menee jatkuvasti. Lähikauppa, ala-aste ja apteekki ovat mäen päällä, muutaman kymmenen metrin päässä.

Pirjo Sihvo on viihtynyt miehensä kanssa Nikinväylällä aivan huippuhyvin. Hän kehuu erityisesti naapuruston hyvää tunnelmaa ja luonnonläheisyyttä.

-Täältä ei muuteta ikinä pois!

Nikinväylä 5_patio.jpg

Nikinväylä 5_kukat.jpg

Asukkaat saavat nauttia omista, isoista pihoista, joilla kelpaa kasvattaa kaikkea kukista juureksiin ja yrtteihin. Yhteispiha on kaunis, luonnonmukainen metsikkö, ja ihan vierestä löytyy kaupungin ylläpitämä puisto peleineen ja vempeleineen. Täällä pääsevät siis myös lapset leikkimään ja seikkailemaan.

Nikinväylä 5_pihametsä.jpg

Nikinväylä 5_talo.jpg

Nikinväylä 5_talot.jpg

Tarina on kirjoitettu ja kuvattu kesällä 2015.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy