Ohita navigaatio

Asukkaalle

Tervaskatu 12/Rautalepänkatu 2

Uusia vuokrakoteja puukerrostaloon

Vuorekseen valmistuu syksyllä 2021 kaksi uutta hissillistä puukerrostaloa osoitteeseen Tervaskatu 12/Rautalepänkatu 2. Koteja löytyy mukavan kokoisista yksiöistä isompiin neljän huoneen perheasuntoihin. Taloihin valmistuu yhteensä 60 viihtyisää asuntoa. Hyvin mietityt pohjaratkaisut ja modernit pinnat tuovat asumismukavuutta. Korkeiden ikkunoiden ansiosta kodit tulvivat valoa ja ympäristö muodostaa harmonisen kokonaisuuden sisätilojen kanssa. Kaikissa kodeissa on lasitettu parveke.

Tutustu malliasuntoon 3h+kt+lp 59,5m² alla olevan 360-kuvan avulla.

Puukerrostalo on tätä päivää

Ihanat puukerrostalot ovat tiedostavan ja laatutietoisen asukkaan valinta. Puu on terveellinen ja ekologinen rakennusmateriaali. Lisäksi sen aiheuttama hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin perinteisissä betonikerrostaloissa.

Näissä taloissa on muutenkin asiat mallillaan. Asuntoihin valitut pintamateriaalit ovat kestäviä ja laadukkaita. Kaikissa asunnoissa on energiaa säästävä lattialämmitys, ikkunoissa sälekaihtimet ja keittiön kruunaa upea keraaminen liesitaso sekä arkea helpottava astianpesukone.

Vuores puukerrostalo Rautalepänkatu - pienennetty

Tervaskatu 12/Rautalepänkatu 2 mallikuva - pienennetty

Tervaskatu 12/Rautalepänkatu 2 mallikuva - pienennetty

Tervaskatu 12/Rautalepänkatu 2 mallikuva

Hyödynnä toimivat asukastilat

Upea saunaosasto kutsuu rentoutumaan, kodikas asukastila puolestaan laajentaa vapaa-ajan mahdollisuuksia, kun esimerkiksi juhlatilaisuuksia voi järjestää asukastilassa oman asunnon sijasta. Pyörille, lastenvaunuille ja muille aktiiviseen arkeen kuuluville ulkoiluvälineille löytyvät omat hyvän kokoiset säilytystilansa.

VTS

Uuden kodin lisäksi saat paljon muitakin etuja

Viihtyisä ja omannäköinen vuokrakoti on ihana juttu, mutta vielä ihanampaa on, kun kodin lisäksi voi nauttia myös huikeista lisäpalveluista.

Meillä asuessasi sinun ei tarvitse kantaa huolta nettiliittymistä tai kertyvistä pyykkivuorista, sillä vuokraan sisältyy tehokas netti ja talon pesulassa pyykit pyöräyttää nopeasti puhtaaksi. Oman talon pihasta löytyvät yhteiskäyttöautot tuovat helppoutta ja joustavuutta arkeen.

Tutustu monipuolisiin asukasetuihimme täällä.

Tervaskatu&Rautalepänkatu asukasedut.jpg

Vuores on näyttävä keidas luonnon helmassa

Kehittyvä ja puistomainen Vuores on kasvavan Tampereen helmi. Omassa rauhassaan luonnon keskellä sijaitseva kaupunginosa ilahduttaa monipuolisella arkkitehtuurillaan ja värikkyydellään. Vuoreksen ympäristöstä ja rakennuksista voi löytää lukemattomia taideteoksia ihailtavaksi, ja puistomainen vihervyöhyke läpäisee koko kaupunginosan. Myös läheiset metsäreitit ja järvenrannat kutsuvat asukkaita viihtymään.

Vuores edustaa yhteisöllistä ja uudenlaista asumista parhaimmillaan. Alueen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota ekologisuuteen ja pikkukaupunkimaiseen tunnelmaan. Ulkoliikunta- ja leikkimahdollisuuksia löytyy jokaiseen makuun ja nopeat pyöräily- ja lenkkeilyreitit tuovat myös Hervannan kattavat palvelut lähelle. Tampereen keskustaan hurauttaa kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai nopeita tieyhteyksiä hyödyntäen.

Vuores puukerrostalo

Vuores puukerrostalo palvelut - pienennetty

Huoneistotyypit ja vuokratiedot löydät täältä. Talon esitteen löydät täältä. Asuntohakemuksen täytät helposti tästä.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy