Ohita navigaatio

Asukkaalle

Säästäjänkuja 4

Säästäjänkuja 4

Kaunis luonto ja sujuvat liikenneyhteydet

Peltolammilla asuvat Paula ja Veijo Ojanen ovat innokkaita lenkkeilijöitä. Heille on tullut tavaksi kerätä lenkillä vastaan tulevat roskat ja pitää näin huolta sekä omasta että luonnon hyvinvoinnista. Ojasilla on nyt toinenkin syy lenkkeilyintoon. He muuttivat Säästäjänkujalle keskellä kaamosta, ja tutustuvat nyt kevään ja kesän tullen uuteen kotiseutuunsa.

Ojaset Peltolammi.jpg

- Parasta täällä on luonto. Lenkkipolku lähtee ihan kotitalon nurkalta ja parvekkeellakin ollaan melkein metsässä. Aurinko pääsee kivasti paistamaan puiden lomasta ja odotankin jo, että pääsen istuttamaan kesäkukkia, Paula sanoo.

Perhe asui aiemmin Lempäälässä ja haaveili kodista, joka sijaitsisi lähempänä työpaikkoja ja Tampereen harrastusmahdollisuuksia. He naurahtavat, että aiempaan sijaintiin verrattuna nykyinen koti on heille melkein keskusta-asunto.

- Tästä pääsee jopa kymmenessä minuutissa keskustaan, ja jos yhdestä bussista myöhästyy, niin kohta jo tulee toinen. Bussit kulkevat myös Hervantaan ja Lempäälään eli pojat pääsevät suoraan kouluihinsa.

Peltolammin ja Multisillan palveluita ja viihtyisyyttä kehitetään parhaillaan ympäristöministeriön lähiöohjelmalla. Ojaset ovat tyytyväisiä jo nykyiseenkin tarjontaan, kotikulmilla on muun muassa lähikauppa, apteekki ja grilli. Lisäksi pyörällä polkaisee helposti vaikka Ikeaan, Prismaan ja Pirkkalaan.

Peltsu oli iloinen yllätys

Peltolammi ei alun perin ollut perheen kiikarissa, sillä bussilla ohi hurauttaessa maisema ei houkutellut eikä seutu ollut tuttua. Paula ja Veijo päättivät kuitenkin tulla katsomaan mainoksesta bongaamaansa VTS-kotien taloa ja hämmästyivät iloisesti nähdessään Peltsusta muutakin kuin maantien varren. Asuntokin oli kiva, joten hakemus lähti ja muuttamaan päästiin marraskuussa 2020.

- Täällä olikin ihan erilaista kuin luulimme eli kannatti tutustua tarkemmin. Peltolammi on rauhallinen ja mukavan luonnonläheinen paikka asua.

Ojaset, Perusparannettu koti on kuin uusi.jpg

Oma kotitalo on perusparannuksen jäljiltä kuin uusi. Erityisesti asukkaita ilahduttaa asunnon toimiva pohjaratkaisu, kaunis vinyylilankkulattia ja lasitettu parveke. Talon saunatilat on remontoitu tyylikkäiksi, löylyt ovat hyvät ja pesula helpottaa perheen arkea.

- Luovuimme tänne muuttaessa omasta pesukoneesta, sillä pesulassa pääsee paljon helpommalla. Siellä on tehokkaat pesukoneet, kuivausrumpu, kuivaushuone ja lämpömankeli. VTS-kotien korttelikuntosali on tarkoitus testata heti, kun koronatilanne sen sallii.

Asukastarina on julkaistu alun perin Asukasviestissä 2/2021, löydät lehden täältä.

Säästäjänkuja 4

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy