Ohita navigaatio

Asukkaalle

Tumppi 1

Tumppi1_Insinöörinkatu.jpg

Tumpin kortteli sijaitsee loistavalla paikalla Hervannan ydinkeskustassa. Vieressä on kauppakeskus ja tukku muita palveluja. Vuonna 2004 valmistuneen talon jokaisessa asunnossa on oma sauna.

Tumppi1_Ari Teiskonlahti.jpg

Ari Teiskonlahti on asunut Tumpissa alusta asti. Teiskonlahti muutti nykyiseen asuntoonsa Kyröskoskelta. Tumppi 1 valikoitui kodiksi esteettömyytensä ja hyvän sijaintinsa perusteella.

- Olin tottunut maalla tilaan, joten kerrostaloon muutto tuntui ajatuksena ahtaalta. Täällä pääsen kuitenkin kulkemaan pyörätuolilla ilman apua, mikä helpottaa elämää. Duo on vieressä ja sähkötuolilla olen ajellut aina Kalevaan saakka.

Tumppi1_parveke.jpg - pienennetty

Teiskonlahden parvekkeelta näkee Hervannan keskustaan. Parvekkeella kukkivat pelargoniat. Teiskonlahti kertoo hurahtaneensa kukkien kasvatukseen.

- Jossain vaiheessa en meinannut päästä kukkakaupan ohi ilman, että jotain tarttui mukaan.

Tumppi1_Arja Soini.jpg

Myös asukas Arja Soini on viihtynyt Tumpissa alusta saakka. Soini on innokas parvekeviljelijä ja poimii yrtit ja tomaatit omasta mullasta.

Viihtyisän asunnon lisäksi Soini arvostaa palvelujen läheisyyttä.

- Kaikki palvelut ovat niin lähellä, ettei kaupunkiin tarvitse lähteä. Jos kaupunkiin tulee asiaa, niin sinnekin pääsee nopeasti bussilla.

Myös liikuntamahdollisuudet ovat Hervannassa otolliset. Aurinkoisina päivinä Soini lähtee pelaamaan petanqueta.

Tarina on kirjoitettu ja kuvattu kesällä 2016.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy