Ohita navigaatio

Asukkaalle

Ylioppilaankatu 2

Hervannassa Ylioppilaankadulla on kaikki lähellä. Hervantakeskuksen palvelut ovat alle kilometrin päässä ja bussipysäkki on tien toisella puolen. Kouluun ja päiväkotiin ehtii hetkessä, sillä päiväkotiin on muutama askel, eikä kouluun paljoa pidempi matka.

Ylioppilaankatu2.jpg

Jokaisessa asunnossa on oma tilava parveke.

Ylioppilaankatu2_leikkipaikka.jpg

Talon edessä on leikkipaikka ja ulkovälinevarastot.

Ylioppilaankatu2_talo.jpg

Ylioppilaankadun turvallisuuspäällikkö Jarno Moisio kertoo, että asuinympäristö on mukava.

- Tämä on ystävällinen alue. Ylioppilaankadulle päädyin perheeni kanssa, kun etsimme rauhallista aluetta. Hervannalla on monien silmissä huono maine ja monet varmasti pohtivat pitkään tänne muuttamista. Koko elämäni täällä asuneena voin sanoa, että Hervanta on muuttunut jatkuvasti rauhallisemmaksi.

Muita asunnon sijaintiin vaikuttavia seikkoja olivat perhe ja palvelut.

- Meillä on lapsia, mikä vaikutti kodin valintaan. Tässä korttelissa on paljon lapsiperheitä. Lisäksi meidän molempien suvut asuvat Hervannassa, joten esimerkiksi äidilleni ei ole pitkä matka. Myös palveluiden läheisyys on plussaa. Hervannan palvelut ovat parantuneet jatkuvasti.

Ylioppilaankatu2_kukat.jpg

Sisäpihalla kukkivat kukat jättiruukuissa.

Ylioppilaankatu2_kota.jpg

Leikkipaikan vierestä löytyy myös kota.

Moisio kertoo, että asukkaat viettävät vapaa-aikaansa esimerkiksi Suolijärven ulkoilualueella. Järven kiertävälle polulle pääsee heti Ylioppilaankadun päästä ja sitä pitkin voi lenkkeillä vaikka rannalle. Myös Ahvenisjärven suuret jalkapallokentät ovat nurkan takana.

Tarina on kirjoitettu ja kuvattu kesällä 2016.

Käytämme evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.Hyväksy