Lapsiparkit

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua muutamissa kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. He pääsevät pariksi tunniksi lauantaihoitoon kerhohuoneelle ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa. Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille postitetaan palvelusta kertova tiedote ja lapsikohtainen etukortti, mikä oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana.

Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta, vaikka kuulut kohderyhmään, niin ota yhteyttä alueesi asukasisännöitsijään. Yhteystiedot löydät Asuminen-osiosta, kohdasta Tietoa kiinteistöstä. Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi .

Pojat.jpg

Lapsiparkit

Syksy 2019

Pieni muutos tapahtuu Länsi-Tampereen alueella. Lintulampi/Pohtola/Niemenranta alue jää pois vähäisen käytön vuoksi ja uutena aloitetaan Ikuri/Virontörmä alueella. Lapsiparkit alkavat syksyllä viikoilla 36/37 seuraavasti:

Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää ja Annala/Kaukajärvi/Levonmäki, joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 14.9.(poikkeuksena Annala 28.9.) ja kestäen 21.12. saakka. Toteutus on Käräjätörmän, Tohlopin ja Lämminpään alueella klo 13-17 ja Annalan, Kaukajärven ja Levonmäen alueella klo 11-15

Haukiluoma, Hervanta ja Ikuri/Virontörmä, joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 7.9. ja kestäen 14.12. saakka. Toteutus on kaikissa klo 13-17.

Etukortit postitetaan elokuussa palvelun piiriin kuuluvien VTS-kotien kiinteistöjen lapsiperheille.

Mahdolliset tarkennukset tulevat tälle sivulle.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot