Leikki.jpg

Lapsiparkit

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua muutamissa kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. He pääsevät pariksi tunniksi lauantaihoitoon kerhohuoneelle ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa. Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille on postitettu palvelusta kertova tiedote ja lapsikohtainen etukortti, mikä oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana.

Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta, vaikka kuulut kohderyhmään, niin ota yhteyttä alueesi asukasisännöitsijään. Yhteystiedot löydät Asuminen-osiosta, kohdasta Tietoa kiinteistöstä. Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi . Kerhohuoneella leikitään ja pelataan yhdessä, toisinaan myös ulkoillaan.

Lapsiparkit, kevät 2017

Palvelu on toteutettu määräaikaisesti noin puolen vuoden jaksoissa. Lapsiparkkeja jatketaan myös keväällä 2017 seuraavasti:

Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää sekä Annala/Kaukajärvi/Levonmäki joka toinen lauantai parittomina viikkoina 21.1.-13.5. (ei pääsiäislauantaina 15.4.).

Haukiluoma ja Hervanta joka toinen lauantai parillisina viikkoina 14.1.-6.5. .

Mahdolliset tarkennukset tulevat tälle sivulle. Etukortteja postitetaan tammikuussa palvelun piirissä olevien VTS-kotien kiinteistöjen lapsiperheille.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot