Lapsiparkit

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua muutamissa kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. He pääsevät pariksi tunniksi lauantaihoitoon kerhohuoneelle ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa. Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille on postitettu palvelusta kertova tiedote ja lapsikohtainen etukortti, mikä oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana.

Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta, vaikka kuulut kohderyhmään, niin ota yhteyttä alueesi asukasisännöitsijään. Yhteystiedot löydät Asuminen-osiosta, kohdasta Tietoa kiinteistöstä. Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi . Kerhohuoneella leikitään ja pelataan yhdessä, toisinaan myös ulkoillaan.

Leikki (6).jpg - pienennetty

Lapsiparkit

Kevät 2018

Lapsiparkit alkavat keväällä viikolla 3 seuraavasti:

Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää ja Annala/Kaukajärvi/Levonmäki, joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 20.1. ja kestäen 26.5. saakka pois lukien pääsiäislauantai 31.3. Toteutus klo 11-15.

Haukiluoma, Hervanta ja Lintulampi/Pohtola/Niemenranta, joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 27.1. ja kestäen 19.5. saakka. Huom! Toteutus Haukiluomassa klo 13-17 ja Hervannassa sekä Lielahdessa klo 11-15.

Etukortit postitetaan tammikuun alussa palvelun piiriin kuuluvien VTS-kotien kiinteistöjen lapsiperheille.

Syksy 2017

Lapsiparkit alkavat syksyllä viikolla 34 seuraavasti:

Hervanta, Haukiluoma, Lintulampi, Pohtola ja Niemenranta, joka toinen lauantai parillisina viikkoina 26.8. - 16.12. (ei Pyhäinpäivänä 4.11.)

Annala, Kaukajärvi, Levonmäki, Käräjätörmä, Tohloppi ja Lamminpää, joka toinen lauantain parittomina viikkoina 2.9. - 9.12.

Etukortit on postitettu elokuussa palvelun piirissä olevien VTS-kotien kiinteistöjen lapsiperheille.

Mahdolliset tarkennukset tulevat tälle sivulle.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot