Lapsiparkit

VTS-kodit tarjoaa joka toinen lauantai maksutonta lastenhoitopalvelua muutamissa kaupunginosissa VTS-kodeissa asuville 1-8-vuotiaille lapsille. He pääsevät pariksi tunniksi lauantaihoitoon kerhohuoneelle ja sillä välin vanhemmat voivat tehdä ruokaostokset, siivota, kuntoilla tai vaikkapa levätä kaikessa rauhassa. Toiminnan piiriin kuuluvien kiinteistöjen lapsiperheille postitetaan palvelusta kertova tiedote ja lapsikohtainen etukortti, mikä oikeuttaa rajattuun määrään hoitokertoja toimintakauden aikana.

Hoitopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et ole saanut tiedotetta, vaikka kuulut kohderyhmään, niin ota yhteyttä alueesi asukasisännöitsijään. Yhteystiedot löydät Asuminen-osiosta, kohdasta Tietoa kiinteistöstä. Hyvää palautetta saaneen palvelun tuottaa tamperelainen Lastenhoitopalvelu Peikkolampi .

Leikki (6).jpg - pienennetty

Lapsiparkit

Syksy 2018

Lapsiparkit alkavat syksyllä viikolla 34 seuraavasti:

Käräjätörmä/Tohloppi/Lamminpää ja Annala/Kaukajärvi/Levonmäki, joka toinen lauantai (parittomat viikot) alkaen 1.9. ja kestäen 28.12. saakka. Toteutus klo 11-15.

Haukiluoma, Hervanta ja Lintulampi/Pohtola/Niemenranta, joka toinen lauantai (parilliset viikot) alkaen 25.8. ja kestäen 15.12. saakka. Huom! Toteutus Haukiluomassa klo 13-17 ja Hervannassa sekä Lielahdessa klo 11-15.

Etukortit postitetaan viimeistään elokuussa palvelun piiriin kuuluvien VTS-kotien kiinteistöjen lapsiperheille.

Mahdolliset tarkennukset tulevat tälle sivulle.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot