Pisteet kotiinPisteet Kotiin

Mikä on Pisteet Kotiin -järjestelmä?

Pisteet Kotiin -järjestelmä on VTS-kotien asukasetujärjestelmä. Se palkitsee asukkaita pitkäaikaisesta asumisesta ja kannustaa osallistumaan asukastoimintaan sekä asumisviihtyvyyden kehittämiseen.

Pisteiden käyttäminen

Pisteet Kotiin -pisteitä voi käyttää kodin kunnostukseen teettämällä remontteja tai hankkimalla itse tarvikkeita remontin tekemiseen. Pisteitä voit käyttää myös kodin hankintoihin lunastamalla ne etuseteleinä. Pisteitä on lunastettava vähintään 1000 pistettä. Kaikissa hankinnoissa sinua auttaa VTS-kotien Palvelukeskus.

Pisteiden käyttämisestä kodin kunnostamiseen, kodinkonehankintoihin sekä asunnon sisustukseen ja kalustukseen, saat lisätietoja tästä.

Etusetelin voi tilata Palvelukeskuksesta, kun sinulla on vähintään 1000 pistettä. Etusetelin voit käyttää yhteistyöliikkeissämme, jotka ovat oheisessa liitteessä. Pisteitä etuseteliksi muutettaessa laskukaava on seuraava: pistemäärä jaettuna 111 kertaa 5 on etusetelin arvomäärä. Esimerkiksi: 1000 pistettä / 111 * 5 = 45,05 e.

Muuttaessasi pois VTS-kodeilta, voit käyttää pisteesi kolmen kuukauden kuluessa vuokrasopimuksesi päättymisestä. Sen jälkeen pisteet nollautuvat.

Pelit (1).jpg

Pisteiden kertyminen

Pisteitä kertyy asumisesta, vuokranmaksusta ajallaan sekä erilaisista luottamustehtävistä. Pisteitä kertyy vain vuokrasopimuksen allekirjoittaneille sopimusosapuolille. Pisteet kertyvät järjestelmään liittymispäivästä lähtien ja vain täysiltä asumiskuukausilta. Takautuvasti ei pisteitä voi saada.

Oheisesta Pistekertymätaulukosta näet, mistä kaikesta pisteitä kertyy ja minkä verran. Oman pistekertymäsi näet Pisteet Kotiin -sivuilta kohdasta Pistetiedote.

Pistejärjestelmään liittyminen

1.5.2011 lähtien kaikki uudet asukkaat on liitetty Pisteet Kotiin -asukasjärjestelmään vuokrasopimuksen allekirjoittamisella (ellei asukas ole tätä kieltänyt).

Aiemmin vuokrasopimuksensa aloittaneet, jotka eivät ole mukana järjestelmässä, voivat liittyä erillisellä liittymissopimuksella www.vts.fi -sivuilta, kohdasta Asuminen:Pisteet Kotiin:Liittyminen.

Yleistä Pisteistä

VTS-kodit varaa mahdollisuuden muuttaa pistejärjestelmää. Pistejärjestelmää kehitetään yhteistyössä asukkaiden edustajien kanssa. Pisteistä ei tule kenellekään verotettavaa tuloa, eikä järjestelmä ole ristiriidassa asukkaiden mahdollisesti saamien asumistukien tai muiden tulonsiirtojen kanssa. Etuja ei voida verotussyistä antaa rahana.

Uusimpia Pisteet Kotiin -etutuotteita

Nämä kuten muutkin tarjoukset voimassa toistaiseksi.

Mikäli sinulle on kertynyt tarvittava pistemäärä, ota aina ensin yhteys Palvelukeskukseen ja nouda tuotteet vasta saatuasi tilausvahvistuksen.

Philipsin 32 tuuman televisio (6300 pistettä)

TV 32PFT4132 6300pistettä.JPG

Philipsin 43 tuuman televisio (12600 pistettä)

TV 43PUS6162 12600pistettä.JPG

Boschin silitysrauta (1000 pistettä)

Silitysrauta TDA2365 1000pistettä.JPG

Electrolux Power Force Turbo (3400 pistettä)

Imuri PF1TURBO 3400pistettä.JPG

Electrolux Ultra Silencer Zen (5000 pistettä)

Imuri ZUSALLER58 5000pistettä.JPG

Peililiukuoveet (alkaen 2500 pistettä)

Peiliovet SOL Kaihtimet alkaen 2500pistettä.JPG - pienennetty

Astianpesukone Asko malli D8437IW, sisältää laitteen, vuotosuojan, toimituksen, asennuksen ja tarvittaessa vanhan laitteen poiskuljetuksen (7500 pistettä)

Astianpesukone_2.JPG


Logik-mikroaaltouuni (1400 pistettä)

Mikroaaltouuni_2.JPG

Suihkuseinä, 80 cm asennettuna (3200 asukasetupistettä).
Suihkuseinä 80 cm ja verhotanko asennettuina (4100 pistettä).

Suihkuseinä.JPG

Mikäli sinulle on kertynyt tarvittava pistemäärä, ota aina ensin yhteys Palvelukeskukseen ja nouda tuotteet vasta saatuasi tilausvahvistuksen.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot