Pisteet kotiinPisteet Kotiin

Mikä on Pisteet Kotiin -järjestelmä?

Pisteet Kotiin -järjestelmä on VTS-kotien asukasetujärjestelmä. Se palkitsee asukkaita pitkäaikaisesta asumisesta ja kannustaa osallistumaan asukastoimintaan sekä asumisviihtyvyyden kehittämiseen.

Pisteiden käyttäminen

Pisteet Kotiin -pisteitä voi käyttää kodin kunnostukseen teettämällä remontteja tai hankkimalla tarvikkeita remontin tekemiseen. Pisteitä voit käyttää myös kodin hankintoihin lunastamalla ne etuseteleinä:

Pisteiden käyttämisestä kodin kunnostamiseen, kodinkoneiden asentamiseen sekä turvalaitteiden asentamiseen, saat lisätietoja tästä.

Pisteiden käyttämisestä kodin turvalaitteisiin, etuseteliin ja kodinkoneisiin, saat lisätietoja tästä

Pisteiden lunastaminen

Etusetelin voit tilata Palvelukeskuksesta, kun sinulla on vähintään 1000 pistettä. Etuseteli on lunastettavissa, kun maksut ovat ajan tasalla. Etusetelin voit käyttää yhteistyöliikkeissämme, jotka ovat oheisessa liitteessä. Pisteitä etuseteliksi muutettaessa laskukaava on seuraava: pistemäärä jaettuna 111 kertaa 5 on etusetelin arvomäärä. Esimerkiksi: 1000 pistettä / 111 * 5 = 45,05 e. Etuseteli on voimassa yhden kuukauden sen allekirjoittamisesta ja se on käytettävä yhdellä ostokerralla. Käyttämättä jäänyttä pisteseteliä ei lunasteta takaisin.

Ehdot pisteitä lunastettaessa

Pisteitä lunastettaessa ei saa olla vuokra- tai muita maksurästejä VTS-kodeille. Vuokranantajan suorittama vuokrasopimuksen purku asukkaasta johtuvista syistä, nollaa kertyneet pisteet kokonaisuudessaan.

Muuttaessasi pois VTS-kodeilta, voit käyttää pisteesi kolmen kuukauden kuluessa vuokrasopimuksesi päättymisestä. Sen jälkeen pisteet nollautuvat.

Pelit (1).jpg

Pisteiden kertyminen

Pisteitä kertyy asumisesta, vuokranmaksusta ajallaan sekä erilaisista luottamustehtävistä. Pisteitä kertyy vain vuokrasopimuksen allekirjoittaneille sopimusosapuolille. Pisteet kertyvät järjestelmään liittymispäivästä lähtien ja vain täysiltä asumiskuukausilta. Takautuvasti ei pisteitä voi saada.

Oheisesta Pistekertymätaulukosta näet, mistä kaikesta pisteitä kertyy ja minkä verran. Oman pistekertymäsi näet Pisteet Kotiin -sivuilta kohdasta Pistetiedote.

Pistejärjestelmään liittyminen

1.5.2011 lähtien kaikki uudet asukkaat on liitetty Pisteet Kotiin -asukasjärjestelmään vuokrasopimuksen allekirjoittamisella (ellei asukas ole tätä kieltänyt).

Yleistä Pisteistä

VTS-kodit varaa mahdollisuuden muuttaa pistejärjestelmää. Pistejärjestelmää kehitetään yhteistyössä asukkaiden edustajien kanssa. Pisteistä ei tule kenellekään verotettavaa tuloa, eikä järjestelmä ole ristiriidassa asukkaiden mahdollisesti saamien asumistukien tai muiden tulonsiirtojen kanssa. Etuja ei voida verotussyistä antaa rahana.

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot