Pisteet kotiinPisteet Kotiin

Vuokra-asumisen kannustinjärjestelmä

VTS-kotien asukasetujärjestelmä palkitsee asukkaita pitkäaikaisesta asumisesta sekä kannustaa asukkaita osallistumaan asukastoimintaan ja asumisviihtyvyyden kehittämiseen. Asukasetuja kehitetään yhteistyössä asukkaiden edustajien kanssa. Etupisteistä ei tule kenellekään verotettavaa tuloa, eikä järjestelmä ole ristiriidassa asukkaiden mahdollisesti saamien asumistukien tai muiden tulonsiirtojen kanssa. Etuja ei voida verotussyistä antaa rahana.

Vaihtoehtoja pisteiden käyttämiseen

Etupisteitä voi käyttää kodin kunnostukseen, sisustukseen, tarvikkeisiin tai etuseteleihin.

Pisteitä on lunastettava vähintään 1000 pistettä. Kaikissa hankinnoissa asukkaita neuvoo Palvelukeskus, puh. 0201 277 277, palvelukeskus@vts.fi.

Hankintaohjeet

Katso tästä mihin voit pisteitäsi käyttää.

Jos vaihdat pisteitäsi etuseteleiksi yhteistyökumppaneitamme ovat Bauhaus Pirkkala, Starkki Nekala ja Lielahti, K-rauta Nekala, IKEA Lahdesjärvi sekä Gigantti Lielahti ja Kaleva. Tarkemmat tiedot liikkeistä liitteessä.

Pelit (1).jpg

Pisteiden kertyminen

Liittymis-, asumisaika- ja vuokranmaksupisteet jaetaan tasan pistejärjestelmään liittyneiden vuokrasopimuksen osapuolten kesken. Etupisteitä kertyy vain vuokrasopimuksen allekirjoittaneille. Pisteet kertyvät järjestelmään liittymispäivästä lähtien ja vain täysiltä asumiskuukausilta. VTS-kodit varaa mahdollisuuden muuttaa pistejärjestelmää. Etupisteet nollaantuvat kolmen kuukauden kuluttua, jos vuokrasopimus päättyy. Pistekertymätaulukosta näet mm. miten asukastoiminta voi kerryttää pistepottiasi.

1.5.2011 lähtien kaikki uudet asukkaat on liitetty Pisteet Kotiin -asukasjärjestelmään vuokrasopimuksen allekirjoittamisella (ellei asukas ole tätä kieltänyt). Aiemmin vuokrasopimuksensa aloittaneet, jotka eivät ole mukana järjestelmässä, voivat liittyä oheisella liittymissopimuksella (ks. kohta Liittyminen, vaatii kirjautumisen).

Pistetiedote

Pisteesi näet kirjautumalla kohdasta Pistetiedote.

Ongelmatilanteessa ota yhteyttä VTS-kotien palvelukeskukseen 0201 277 277 tai palvelukeskus@vts.fi.

Uusimpia asukaspiste-etuja

Nämä kuten muutkin tarjoukset voimassa toistaiseksi.

Astianpesukone Asko malli D8437IW, sisältää laitteen, vuotosuojan, toimituksen, asennuksen ja tarvittaessa vanhan laitteen poiskuljetuksen (7500 pistettä)

Astianpesukone_2.JPG


Logik-mikroaaltouuni (1400 pistettä)

Mikroaaltouuni_2.JPG

Suihkuseinä, 80 cm asennettuna (3200 asukasetupistettä).
Suihkuseinä 80 cm ja verhotanko asennettuina (4100 pistettä).

Suihkuseinä.JPG

Mikäli sinulle on kertynyt tarvittava pistemäärä, ota aina ensin yhteys Asukaspalvelukeskukseen ja nouda tuotteet vasta saatuasi tilausvahvistuksen.

(Valitettavasti tällä sivulla näkynyttä kahvinkeitintä ei ole enää saatavilla tuotteen loppumisen takia. Kuva poistettiin 26.9.2016)

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot