Valitse ensin kiinteistö

Valitse kaupunginosa tai hae kohteen osoitetta/nimeä. Hakutulos tulee alas.

Hakusana: Näytä kaikki kohteet

Niemenranta

Niemenranta on yksi Tampereen uusimmista kasvualueista. Se sijaitsee Tampereen keskustan länsipuolella Lielahden tuntumassa, noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja kilometrin päässä Lielahden ostoskeskuksista. Alue tarjoaa avarat luontomaisemat ja viihtyisät, nykyaikaiset kodit noin 4000 tamperelaiselle. Niemenrannassa nautitaan Näsijärven rannoista raitteineen ja venesatamineen sekä puistoalueiden ulkoilumahdollisuuksista.

Niemenrannan keskellä sijaitseva perinteikäs kartanomiljöö antaa alueelle juuret, jotka ulottuvat kauas menneisyyteen. Uudet asunnot sulautuvat maisemaan, jossa aikaisemmat sukupolvet ovat viihtyneet jo vuosisatoja sitten. Alueen tunnetuin maamerkki on kartanon näyttävä, kaksitorninen navetta.

Niemenrannan naapurissa Lentävänniemessä sijaitsee Suomensaaren uimaranta, joka tarjoaa kesällä hyvät mahdollisuudet rentoutumiseen. Suomensaaressa on iso hiekkaranta, jossa on mahdollisuus muun muassa rantalentopallon pelaamiseen sekä isot nurmialueet vaikka piknik-päivien viettämiseen. Talvisin käytössä on sauna, jonka yhteydessä on mahdollisuus pulahtaa avantoon.

Haulla löytyi 1 taloyhtiö(tä). Klikkaa yhtiön nimeä alla olevassa listauksessa niin pääset kyseisen yhtiön omille sivuille.

 

Yhteiskunnallinen-yritys__4_800x800.jpgAvainlippu-palvelu_800x800.jpg

Aidosti tamperelainen.

Osoite | Kaupunginosa

Osoite Osoite
Tieto 2Tieto 2
Tieto 3Tieto 3

Yhteystiedot

Tähän yhteystiedot

Kuva

Lisätiedot